Gość: ewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.09, 17:36 Czy ktoś mógłby potwierdzić informację o darmowych parkingach w niedzielę we Florencji? A może macie pomysł na zostawienie auta pod miastem i komunikację miejską? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kate-71 Re: parkingi we Florencji 02.12.09, 21:00 faktycznie jak byłam jesienią, to w niedzielę parkingi były darmowe, udało nam się nawet podjechac w miarę blisko katedry, życzę udanej wycieczki Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: parkingi we Florencji 18.12.09, 11:04 Ja zawsze parkuję na placu michała anioła, schodzę w dół, po drodze jem lody w tej samej lodziarni, wypijam piwo w tej samej knajpce, mimo, że towrzyszka mojej podróży mówi, że w włoszech trzeba pić wino. Przechodzę przez ten most o którym wszyscy wiedzą co to za most, robię zdjęcia na naszą klasę i wracam. Odpowiedz Link Zgłoś
drbudzik Re: parkingi we Florencji 02.01.10, 17:51 Właśnie zapłaciłam mandat z Florencji.Parkingi są darmowe w niedziele i święta-na pewno we Florencji i w Siennie.Mandat był za wjazd do części miasta- bez autoryzacji-bardzo pilnowałam przepisów i nie zauważyłam,kiedy to zrobiłam...Natomiast parkować można bardzo blisko centrum,byle rano-ok.8-mej,wtedy są miejsca np.niedaleko Ponte Vecchio.Pozdrawiam,Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
aposz Re: parkingi we Florencji 24.03.19, 20:48 Jak wjechać do parkingu w strefie ograniczonego parkowania ZLP ? Odpowiedz Link Zgłoś
ja.s.i.u Re: parkingi we Florencji 25.03.19, 15:37 Nie wiem, wiem, jak to robią Niemcy. Korzystają z internetowej strony, gdzie można zarezerwować parking i wtedy możesz do parkingu dojechać. Taką stroną jest np. parclick.de/parking-florenz Informacje po niemiecku, ale translator google może pomóc to zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkingowa Re: parkingi we Florencji IP: *.cust.vodafonedsl.it 27.03.19, 18:30 Jeśli chcesz dojechać do parkingu w strefie ograniczonego ruchu ZTL bo chyba raczej o to pytasz , to rezerwujesz miejsce na parkingu, a oni zgłaszają Twoją tablicę rejestracyjną do odpowiedniego urzędu. Wiem z doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś