Gość: Byniek IP: *.chello.pl 17.05.10, 09:46 Czy jechal ktos linia A od stacji Anagina do Watykanu,jaki jest czas przejazdu,czy bilet 75 min za 1 euro wystarczy,czy trzeba kupowac jakis inny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Yaris68 Re: Metro w Rzymie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.10, 09:58 Swobodnie wyrobisz sie na jednym bilecie. Sprawdzone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Byniek Re: Metro w Rzymie IP: *.chello.pl 17.05.10, 23:24 A moze zna ktos ceny parkingu przy stacji metra Anagina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: Metro w Rzymie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.10, 08:44 Konkretnych cen Ci nie podam, ale parkingi przy metrze nie są drogie. Ale poszperaj po starych wątkach - był wątek o tym, że nie jest to bezpieczny parking. Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Metro w Rzymie 18.05.10, 08:53 Anagnina to koszmarne miejsce. Niestety glownie za sprawa cudzoziemcow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fxx Re: Metro w Rzymie IP: *.nask.waw.pl 18.05.10, 09:05 www.youreporter.it/video_Roma_-_Degrado_alla_Stazione_Metropolitana_Anagnina_1 nie wygląda to najlepiej, ale czy można tam bezpiecznie zaparkować samochód czy lepiej szukać innego parkingu? Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Metro w Rzymie 18.05.10, 09:33 Mamma mia! Dzieki za linka. Ja calego dworca nie widzialam. Niestety mieskzam w miejscowosci, z ktorej autobusy przyjezdzaja wlasnie tam. Jadac na Fiumicino nie moge tego miejsca ominac. Mimo wszystko kilka razy bralam taksowke po to tylko, aby nie korzystac z metra na linii St. Termini-Anagnina. Widze, ze nie byly to wyrzucone pieniadze. Juz o tym pisalam: dla mnie metro rzymskie i dworzec Anagnina to 2 koszmary tego miasta. Samochodu bym tam nie parkowala. Widze, ze wprowadzili stale patrole. Ja bylam tam wczesniej i niestety trzeba bylo szukac policji i wojska w celu interwencji. Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Metro w Rzymie 18.05.10, 09:44 Tu sa parkingi z mozliwoscia rezerwacji online: www.myparking.it/parcheggio_roma.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fxx Re: Metro w Rzymie IP: *.nask.waw.pl 18.05.10, 10:30 Dzięki! Właśnie czegoś takiego szukałem:) Mam nadzieję, że tak z dnia na dzień będzie można coś zarezerwować, że będą mieli jakieś wolne miejsca. Zaparkuję sobie przy Ciampino i do centrum dojadę sobie pociągiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fxx Re: Metro w Rzymie IP: *.nask.waw.pl 18.05.10, 08:52 Parking nazywa się Anagnina. Dla Anagnina A i C oraz B: Charges * For the first 12 hours of continuous parking € 1.50 * Up to 16 hours of continuous parking € 2.50 Means of payment * Cash payment in automatic or hand operated pay machines Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justi Re: Metro w Rzymie IP: 91.198.179.* 18.05.10, 10:29 Czy ktoś z "Tambywalców" może polecić zatem w miarę bezpieczny parking - najlepiej w okolicach metra rzymskiego. Będę jechała autem spod Florencji i chciałabym zostawić samochód na jakims parkingu, a po mieście poruszać się juz komunikacją miejską. Będę wdzięczna za pomoc i dobą radę :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś