Gość: etna16 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 20:23 Może ktoś mi zdradzi tajemnicę, gdzie na Sardynii są małe, ładne kamyki? Słyszałam cos o kulkach co to jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: etna16 Re: Sardynia-kamyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.10, 21:22 Proszę, napiszcie coś o tych kulkach, czy to "sprawka" wulkanu? Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Sardynia-kamyki 28.06.10, 08:15 Kamyki sa na pewno na wschod od Cagliari. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etna16 Re: Sardynia-kamyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.10, 19:39 Dzięki ale co z tymi "kulkami", może chodzi tu o kształt kamieni...? A jak jest z ochroną środowiska, czy wolno zbierać kamienie "na pamiatkę"? Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Sardynia-kamyki 28.06.10, 21:58 Nie wiem o jakie "kulki" chodzi. Byla juz mowa o zakazach: dotyczy np. arhipelagu La Maddalena. Zreszta powinny byc wszedzie informacje o mandatach. Jesli chodzi o archipelag, to informowali o tym podczas wycieczek. Odpowiedz Link Zgłoś