Gość: xxx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.10, 19:49 Witam Mam zamiar wybrać się do tego hotelu dlatego chciałabym poznać opinie o tym hotelu i samej miejscowości RIMINI. Z góry dziękuje:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ennka Re: Hotel mirador Rimini 02.07.10, 21:48 Nie znam hotelu ,ale bym nie pojechała. Po pierwsze ,to dwa kroki od lotniska. Po drugie ,co to za hotel, który na swojej stronie ma cennik z 2002 r!! Po trzecie leży daleko od centrum i brak jakichkolwiek opinii. Po czwarte już mi nie potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Hotel mirador Rimini IP: 188.137.80.* 04.07.10, 10:22 może ktoś jeszcze wie coś na temat tego hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Hotel mirador Rimini 05.07.10, 08:59 Szukaj opinii w necie, ale sa fatalne: www.holidaycheck.com/hotel-reviews_Hotel+Mirador-ch_hb-hid_183005.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ika Re: Hotel mirador Rimini IP: *.146.42.86.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.08.10, 18:45 Właśnie dwa dni temu wróciłam z Rimini, gdzie "gościłam" w hotelu Mirador. Koszmar, koszmar, koszmar, Nikomu nie polecam a wręcz odradzam. Właściciel hotelu nie dość, że jest gburem jakich mało w tym kraju to nie zna żadnego obcego języka, Gości traktuje jak natrętów czego doświadczyłam juz przy zameldowaniu. Oczywiście był problem z pokojem, których jest za mało w stosunku do zarezerwowanych miejsc i zaczyna sie horror z szukaniem miejsc w innych hotelach a goście na walizkach i nawet nikt im nie zaproponuje wody!!! W pokoju naszym częstym gościem były mrówki ale to jeszcze można znieść. Najgorsze sa posiłki, tzn. obiadokolacje. W ofercie zaproponowanej przez biuro podroży do wyboru były dwa zestawy o czym w hotelu wogóle nie było mowy. Zazwyczaj był posiłek skadał sie z suchego ryżu albo zupy przygotowanej na kostce rosołowej. Drugie danie to kilka plastrów startego na tarce buraczka z kawałkiem czegoś co trudno nazwac mięsem. Ludzie ze stołowki wychodzili źli i głodni bo tego nie dało się jeść. Obrzydliwe i bez smaku. A na uwagi właściciel hotelu wogóle nie reagował. Kraj piekny, widoki jak z najlepszych folderów i mam wspaniale wspomnienia ale do tego hotelu nie chciałabym już nigdy wrócić. Odpowiedz Link Zgłoś