Dodaj do ulubionych

Dom do wynajęcia - Toskania

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.10, 12:40
Witam!
Czy był ktoś (może polecić) jakiś konkretny dom z basenem i klimatyzacją dla 6-8 osób (może być daleko od morza)?

Dzięki
Obserwuj wątek
    • pablosz Re: Dom do wynajęcia - Toskania 08.09.10, 08:16
      Właśnie wróciłem spod Cortony, gdzie zatrzymałem się w jednym z domów, które mozna obejrzeć pod tym linkiem: www.fontelunga.it/accommodations%20uk.htm . Goraco polecam, bo standard jest naprawdę fajny, do dyspozycjia masz domy z basenem, bądź nie, a i miejsce samo w sobie, jak i okolica są fantastyczne. Co prawda nie ma tam klimatyzacji, ale w chwili obecnej nie bedzie ci absolutnie potrzebna.
      • Gość: sk Re: Dom do wynajęcia - Toskania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.10, 13:50
        Super o coś takiego mi właśnie chodziło.Dzięki.
        Jak ktoś zna podobne miejsca (cenowo i jakościowo) w innej części Toskanii proszę o namiary.

Mamy plan wynająć po 1 tygodniu domy w różnych miejscach Toskanii.

• pablosz Re: Dom do wynajęcia - Toskania 08.09.10, 16:28
          Poszukaj na homelidays.co.uk - te domy, o których pisałem wcześniej, tam właśnie znalazłem.
          • Gość: sk Re: Dom do wynajęcia - Toskania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.10, 08:40
            Tak wiem, znam ta stronę. Ale wiadomo jak to jest z ogłoszeniami. Najlepiej zapytać się kogoś kto był w konkretnym miejscu i może polecić.
            • Gość: lynn Re: Dom do wynajęcia - Toskania IP: *.25-79-r.retail.telecomitalia.it 09.09.10, 16:32
              Moja rodzina była w tenuta farneta, byli zadowoleni :)
              • jacek1f polecam 14.09.10, 10:39
                www.fontedelsalcio.com/
                poxzdrawiam
                • jollka2 Na wzgórzu 14.09.10, 11:19
                  www.labaghera.toscana.it/pag%20barco%20reale%20in.htm
                  Bylismy tam 3 lata temu. To są pojedyncze domki, każdy z małym ogródkiem, stolikiem na śniadanie, zejście do basenu, grilla. W naszym Barco Reale kuchnio-jadalnia z kominkiem, stylowa sypialnia, nowa łazienka. Widok z okien na dolinę :)
                  Plusem lub minusem (zalezy dla kogo) jest położenie na wysokim wzgórzu z zarąbistym widokiem na okolicę, no i stromy podjazd przez maleńką osadę. Kilka km dalej Vinci (miejsce ur. Leonarda), chyba 20 km do Florencji.
                  Bardzo komunikatywna gospodyni, wtedy rezerwacja bez zaliczki. Na powitanie butelka swojskiej oliwy, dostęp do pomidorów i owoców sharona (kaki), pralki, map okolicy.
                  Wspomin bardzo ciepło.
                  • Gość: ola Re: Na wzgórzu IP: *.159.46.34.static.crowley.pl 20.09.10, 17:54
                    Jollka, a pamiętasz orientacyjną cenę za ten apartament?
                    I w jakim miesiącu byliście?
              • Gość: anek80 Re: Dom do wynajęcia - Toskania IP: *.icpnet.pl 20.12.10, 14:17
                A czy mogłabyś podać jakieś namiary - bardzo interesuje mnie ta okolica.
    • Gość: Mery Re: Dom do wynajęcia - Toskania IP: 213.77.77.* 27.09.10, 16:00
      Nie wiem czy jeszcze pomogę autorowi pytania ale może komuś innemu :D
      Właśnie wczoraj wróciłam z cieplutkiej Toskanii i już chce tam wrócić !!
      Polecam Ci bardzo agroturystykę w Casole d' Elsa w Il Canneto www.ilcanneto.net
      Przy domu jest piękny basen , każdy ma swojego grilla, ping pong , 3 km do miasteczka!
      My z apartamencie dla 5 osób zapłaciliśmy 400 euro ( mało to nie jest ale Toskania najtańsza nie jest )! Są też inne pokoje - 2 osobowe i więcej :-)
      Jeżeli ktoś będzie chciał zobaczyć wnętrze apartamentu Sole to proszę pisać na mamrysia1@wp.pl chętnie podeślę parę zdjęć !
      a @ do właścicielki : info@ilcanneto.net
      • Gość: sk Re: Dom do wynajęcia - Toskania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.10, 09:36
        Ja planuje wyjazd w przyszłym roku ,chcę rezerwować już w grudniu/styczniu dlatego temat cały czas aktualny. A może też ktoś inny skorzysta.
        Dzięki wszystkim za namiary.
    • mindsailor Re: Dom do wynajęcia - Toskania 28.09.10, 10:29
      www.holidayhomestuscany.com/tuscany-farmhouses-farmhouse-radicofani-val-d-orcia-siena.html
      my bylismy w tym roku.
      miejsce świetne, dom rewelacyjny
    • Gość: makas Re: Dom do wynajęcia - Toskania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.10, 16:45
      Sprowdz tutej Homelidays.co.uk
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka