Gość: Linn IP: *.dialup.tiscali.it 02.04.04, 16:13 Czy ktos z odwiedzajacych Sardynie zna to miejsce? Warto pojechac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puara Re: Cala Gonone na Sardynii 02.04.04, 21:54 Wiem ze odejde od tematu,bo Cala Gonone niestety nie widzialam,ale jest jedno naprawde magiczne miejsce na Sardynii------Archipelag la Maddalena!----- Oddalabym wszystko zeby moc jeszcze raz tam pojechac(poplynac)!Rejsdookola wysp,kapiel na srodku morza w przejrzystej wodzie(widac ryby ktore pod toba plywaja),2 przystanki na wyspach ,po drodze pasta i wracasz z poczuciem ze trafilas na chwile do raju :)Dziko i pieknie!Moge przeslac zdjecie krajobrazu jesli chcesz!Rejs trwa od ok9 do 4. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Linn Re: Cala Gonone na Sardynii IP: *.dialup.tiscali.it 03.04.04, 11:49 Mam wlasnie informacje, ze mozliwe jest tam wykupienie wycieczki na wyspy Maddalena i Caprera / a takze Costa Smeralda /. Odpowiedz Link Zgłoś
saavage Re: Cala Gonone na Sardynii 03.04.04, 14:05 Witam, ja tam bylam, tylko musze sobie przypomniec dokladniej, poniewaz wtedy bylam o- perka u Wlochow, ktorzy podrozowali wlasnym jachtem. Na Sardynii odwiedzilismy kilka portow (miedzy innymi C G) ale tych miejsc, gdzie sie zatrzymywalismy bylo zbyt duzo wiec musze poszukac jakichs "przypominaczy". A napewno mi sie podobalo, bo podobaly mi sie wszystkie porty na Morzu Tyrrenskim, do ktorych zawijalismy :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miska Re: Cala Gonone na Sardynii IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 04.04.04, 20:55 Własnie wybieram sie na święta, na Sardynie. Jak wróce to moze Ci cos powiedziec. Pozdriwonka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marghe_72 Re: Cala Gonone na Sardynii IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.04.04, 21:41 Linn, o Cala Gonnone nie wiem nic:( polecam natomiast okolice Palau (jesli chcesz, poszperam i znajdę namiary na osrodek z domkami, w jakich spędzilismy urocze 2 tyg)... świetnie miejsce wypadowe, mozliwosc wykupienia ww wycieczek do La MAddalena itp. Samo Palau piekne nie jest, ale moim zdaniem warto, bo ceny są atrakcyjne - porównując z Porto Cervo, hehe. M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bah7 Re: Cala Gonone na Sardynii IP: *.port.gdansk.pl 05.04.04, 07:47 Myślę, że trzeba odwiedzić wybrzeże Zatoki Orose podczas objazdu Sardynii. Bardzo podobała mi się piękna, kręta droga "zjazdowa" do miasteczka C. G. Warto tu spędzić kilka atrakcyjnych dni. Jest to najlepszy punkt wypadowy do rejsów i zwiedzania tego odcinka wybrzeża: www.calagonone.org/lacosta/lacosta.htm Pozdrawiam bah7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Linn Re: Cala Gonone na Sardynii IP: *.dialup.tiscali.it 05.04.04, 09:36 Dzieki za informacje. Jestem juz prawie zdecydowana. Wczoraj na RAI TRE widzialam wyspy Maddalena i Caprera, wiec troche mnie to zmobilizowalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bah7 Re: Cala Gonone na Sardynii... IP: *.port.gdansk.pl 09.04.04, 12:33 Jeśli jednak trafisz na zachodnie wybrzeże Sardynii, to możesz ujrzeć jajeczka - prawie wielkanocne...: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=184&w=2843088&a=11895582 Jeśli będziesz chciała, to chętnie uzupełnię Ci info o Cudach Natury Sardynii, które opisywałem na moim wątku... bah7 Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Cala Gonone na Sardynii... 10.04.04, 09:26 Wiecej niz to, co wymienilam, nie zwiedze, gdyz pobyt bedzie na to za krotki. Odpowiedz Link Zgłoś