Dodaj do ulubionych

Villaggio IPPOTUR - NECKERMANN

20.04.04, 18:59
Mam pytanie czy ktoś może był w Villaggiu IPPOTUR (impreza z katologu
NECKERMANNA).Bardzo prosze również o opis ciekawych miejsc terenu prowincji
VAL DI MAGRA (okolice miasta La Spezia )Z góry dzękuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Magda Re: Villaggio IPPOTUR - NECKERMANN IP: *.cust.tele2.it 30.04.04, 11:06
      nie znam osobiście tej oferty. Mieszkam w Lucca, miasto między Folrencją a
      Pizą, La spezia nie jest miastem wybitnym ale ogólnie piękne okolice. zależy na
      co się nastawiasz. Ja polecam te okolice ze względu na piękne morze, możliwość
      zwiedzenia ciekawych miast i miejsc. napisz czego szukasz, odwiedź miasto
      Lucca, tanie noclegi w bed&breakfast. Magda
      • dario101 Re: Villaggio IPPOTUR - NECKERMANN 30.04.04, 21:55
        Ciesze się że wybrałem ładny rejon Włoch.Villaggio IPPOTUR znajduje się w
        miejscowości Castelnuovo di Magra.Planujemy zwiedzic : Pise ,Florencje oraz
        perełki wybrzeża czyli Cinqueterre.Jak tak zachęcasz to napewno zachaczymy o
        Lucce.Ostatnio dużo przeglądam materiałow w internecie o tym rejonie.
        Jak sie zorientowałem jest to przepiekny rejon Włoch.W tamtym roku wakacje
        spedzałem w Appulli.Również bardzo polecam ten rejon., zaś ośrodek w Porto
        Giardino (Monopolli) to jest bajka.W tamtym rejonie przepiekne miejsca to
        Alborello,Ostunia oraz Polwysep Gargano.Magda za chwile bedziemy w
        Unii .Pozdrawiam.Dariusz
    • Gość: Pati Re: Villaggio IPPOTUR - NECKERMANN IP: *.fastres.net 04.05.04, 17:41
      Czesc
      Polecam wam wszystkim Villaggio Ippotur,to wspaniale miejsce,przepiekne
      okolice.Znam je bardzo dobrze,bo od 3lat tam jezdze.Ippotur prezentuje sie
      swietnie,niedaleko do morza,spokojnie,no i super klimat,bo Villaggio polozone
      jest w lesie,wiec nie ma tekiego upalu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka