agnese_zb 22.04.04, 10:42 Czy znacie może jakąs fajną strone, gdzie znajdę ciekawe i w miare łatwe przepisy na włoskie dania.... Albo może ktoś z was zna jakiś przepis którym mógłby się podzielić... Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bo Re: włoskie przepisy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.04, 10:48 www.mangiarebene.com Tam sa fajne przepisy ale po wlosku ! Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: włoskie przepisy 22.04.04, 12:01 Po angielsku i japonsku tez. www.cucinait.com/cucinait/Home/Home.asp po angliesku i francusku / wlosku tez /. A w ogole to zajrzyj na forum Kuchnia. Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 Re: włoskie przepisy 22.04.04, 13:05 Dam Ci przepis na najprostsze danie, latwe do przygotowania i szybkie, ja je jadam czesto jako przystawke we Wloszech: Spaghetti olio e aglio (?) na oleju podsmazasz dosc duzo rozgniecionego czosnku, jak sie zrumieni zdejmujesz z ognia i wrzucasz na ten olej juz ugotowane spaghetti i mieszasz dodajac göre posiekanej pietruszki. Pycha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve Re: włoskie przepisy IP: 212.14.8.* 22.04.04, 14:24 Na stronach producentów makaronu www.barilla.it , www. divella.it Smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aglio , olio e ... Re: włoskie przepisy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.04.04, 16:42 W oryginale powinno być aglio olio e peperoncino:) Zabrakło ważnego składnika - ostrej papryczki. Dodaje smaczku:) M. Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 Re: włoskie przepisy 22.04.04, 17:24 O! Ja to znam bez peperoncino. Ale to dobry pomysl, dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka.lenard@wp.pl Re: włoskie przepisy IP: *.centrala.kbsa / *.kredytbank.com.pl 30.04.04, 09:04 Witam, na stronie www.mniammniam.pl są bardzo fajne przepisy z kuchni włoskiej. Ja też mam wiele przepisów już wypróbowanych, więc prosze napisać do mnie to prześlę. Lilka Odpowiedz Link Zgłoś