Dodaj do ulubionych

San Francesco-Caorle, ceny

11.04.11, 22:33
Witam,
niestety nie udało mi się znaleźć informacji na temat cen na kempingu San Francesco.
Czy forumowicze odwiedzający kemping mogli by proszę pomóc,
ile kosztują lody, wino, pizza, pasta, leżaki na plaży?
Wybieram się w czerwcu .
A jak wygląda plaża? na zdjęciach ze strony www. kepingu, plaże wyglądają bardzo OK, tymczasem doczytuje się informacji, że wskazane obuwie ?
Bardzo dziękuje za informacje,
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: $ & € Re: San Francesco-Caorle, ceny IP: *.dynamic.chello.pl 12.04.11, 21:37
      anna_oceaniczna napisała:

...niestety nie udało mi się znaleźć informacji na temat cen na kempingu San Francesco.

Ceny 2011 < sprawdż

...A jak wygląda plaża? na zdjęciach...
      plaża < zdjęcia
      • anna_oceaniczna Re: San Francesco-Caorle, ceny 13.04.11, 21:23
        Dziekuje bardzo, chyba mamy dwa kempingi o podobnych nazwach, ja miałam na myśli ten:
        www.villaggiosanfrancesco.com/en/content/canale/Where-we-are_371.aspx
        pozdrawiam serdecznie

• Gość: Kriss Re: San Francesco-Caorle, ceny IP: *.assecobs.pl 14.04.11, 11:55
      Na plaży nie musisz używać obuwia. Piasek nie jest najdrobniejszy ale bez butów da się chodzić. Nie pamietam cen leżaków, lody obok restaruracji b. dobre i duże, gałka 1E (jedna spokojnie wystarcza). Market nie jest najtańszy na kempingu, lepiej wybrac się na większe zakupy do Alipera. Owoce świeże w sklepie przy głównej drodze przed kempingiem (kilkaset metrów od recepcji).
      • Gość: włocyhhh Re: San Francesco-Caorle, ceny IP: *.softlab.com.pl 06.05.11, 10:55
        czy w caorle są biura podróży organizujące wycieczki do Rzymu? jaki jest ich koszt? jesli nie ma takich biur w samym Caorle to gdzie najbliżej? będe wdzieczna za informacje w sieci brak takich inf.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka