Gość: turystka IP: 37.31.107.* 15.03.12, 19:28 Jadę we wrześniu do Włoch,jaka jest tam pogoda i ile stopni? Czy to jest ta jesień jak u Nas? Napiszcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotr Re: Jaka pogoda we wrzesniu! IP: 212.160.111.* 15.03.12, 20:08 Witam, nie piszesz gdzie jedziesz a sprawa z pogodą to ma się tak. Północ Włoch to przyjemna letnia pogoda, południe Włoch to może być gorąco i upalnie. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Jaka pogoda we wrzesniu! 15.03.12, 23:47 Gość portalu: Piotr napisał(a): > Witam, nie piszesz gdzie jedziesz a sprawa z pogodą to ma się tak. Północ Włoch > to przyjemna letnia pogoda, południe Włoch to może być gorąco i upalnie. Pozdr > o. Wprowadzasz w błąd.. Pogoda może być w kratkę. Może być upalnie, może być zimno i deszczowo. Nikt Ci nie powie w marcu jaka pogoda będzie we wrześniu Odpowiedz Link Zgłoś
pietrzj1 Re: Jaka pogoda we wrzesniu! 16.03.12, 09:20 > Wprowadzasz w błąd.. > Pogoda może być w kratkę. > Może być upalnie, może być zimno i deszczowo. > > Nikt Ci nie powie w marcu jaka pogoda będzie we wrześniu To oczywiste, że niemożliwe jest podanie prognozy pogody na wrzesień. Ale z moich doświadczeń, gdy bywałem we Włoszech na początku września - zawsze było upalnie. Ale mogłem mieć po prostu szczęście :) Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Jaka pogoda we wrzesniu! 16.03.12, 22:02 pietrzj1 napisał: > > To oczywiste, że niemożliwe jest podanie prognozy pogody na wrzesień. Ale z moi > ch doświadczeń, gdy bywałem we Włoszech na początku września - zawsze było upal > nie. Ale mogłem mieć po prostu szczęście :) Miałeś szczęście :) Mnie się zdarzały zimne, deszczowe dni. Takoż w sierpniu. Po prostu nie ma żadnej reguły. Zwłaszcza na północy i w środkowych Włoszech. Południe powinno być ciepłe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e-tam pogoda wrzesień IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.12, 13:47 Nasze wyjazdy: Włochy 2007 < po 13.09. ULEWY Włochy 2008 < u nas OK, dojechali do nas rodacy ULEWA granica A/I Włochy 2010 < wracamy w ulewnym deszczu Włochy 2011 < wyjątkowo SUPER pogodny i najładniejszy wrzesień od wielu lat Pozdrawiamy, Pogoda < jaka jest zaglądaj przed wyjazdem Średnie ROCZNE temperatury/wykresy: powietrze+woda+opady < w naszym rejonie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: pogoda wrzesień IP: 195.116.20.* 19.03.12, 11:58 Rzym 2011 -wrzesień upalny- w jedeń dzień lekko pokropiło Sycylia 2011 i wczesniejsze lata z opowieści znajomych raczej zawsze gorąco. Podobno gorzej z pogodą na Sardynii bo wieje ale ja nigdy nie sprawdzałam. Myślę, że nie ma się co obawiać pogody wrześniowej, szczególnie tej na początku wrzesnia. Odpowiedz Link Zgłoś