Dodaj do ulubionych

Marina di Venezia

IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.04.12, 09:21
Witam, czy ktoś wybiera się z dzieckiem na ten camping od 23 czerwca?
Obserwuj wątek
    • Gość: am Re: Marina di Venezia IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.05.12, 10:21
      Ponawiam pytanko?????
      • Gość: punta Re: Marina di Venezia IP: 194.25.30.* 16.05.12, 11:45
        My sie wybieramy wraz ze znajomymi. Bedzie w sumie 4 dzieci.
        A dlaczego pytasz?
        • Gość: am Re: Marina di Venezia IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.05.12, 12:18
          bo my jedziemy sami z czterolatką i szukam dla niej towarzystwa:)
          • Gość: punta Re: Marina di Venezia IP: 194.25.30.* 16.05.12, 13:20
            My bedziemy z 6-cio i 8-mio latkami.
            Ale nic nie szkodzi, mozna sie do nas w razie czego przylaczyc :)
            • am1974 Re: Marina di Venezia 17.05.12, 07:59
              wielkie dzięki w grupie zawsze raźniej:) Wy będziecie tam pierwszy raz?
            • Gość: am Re: Marina di Venezia IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.05.12, 12:53
              czy Wy jedziecie na ten Cemping pierwszy raz, czy wiecie coś więcej ....
              • Gość: kazikkasp Re: Marina di Venezia IP: 176.97.27.* 29.05.12, 15:05
                witam, byłem w 2011 roku w marina di venezia i w tym roku również wybieramy się tam z dziećmi ale w sierpniu. jeżeli potrzebujesz jakichś informacji to pytaj!

• Gość: am Re: Marina di Venezia IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.05.12, 07:09
                  Chciałam zapytać, jakie są warunki w domkach, ja jadę z Eurocampu i jakie są ceny na Campingu, bo niem wiem czy zabierać cała lodówkę z domu:)
                • Gość: doris Re: Marina di Venezia IP: *.sta.asta-net.com.pl 06.06.12, 14:15
                  Witam, pod koniec czerwca wybieram się z rodzinką (dwoje dzieci-2 i 8 lat) na marina di venecja i bardzo bym prosiła o jakieś informacje.
                • Gość: Monika Re: Marina di Venezia IP: *.zory.vectranet.pl 01.07.13, 12:50
                  Dzień dobry mamy zamiar się wybrać do Marina di Venezia 2 osoby dorosłe plus dwoje dzieci w wieku 12 lat pod własny namiot plus samochód .Bardzo proszę o informacje dotyczące kosztów za dobę. Z góry dziękuję i pozdrawiamy
                  • singsing74 Re: Marina di Venezia 01.07.13, 21:55
                    Jeżeli chcecie jechać teraz, czyli w szczycie sezonie, to zapłacicie 65,50 euro za dobę. To jeden z droższych ale dobrze wyposażony kemping. Sam wybieram się tam we wrześniu.
    • sebap78 Re: Marina di Venezia 17.06.12, 22:47
      Wybieramy się 23.06. z dwójką dzieci (2 i 8 lat), będziemy tam pierwszy raz. Jeśli ktoś już tam był to prosiłbym o jakieś wskazówki co do dojazdu, jaką najlepiej obrać drogę aby ominąć korki i w miarę szybko dojechać.
      • Gość: am Re: Marina di Venezia IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.06.12, 06:49
        Witam, my własnie też się wybieramy pierwszy raz, ale jedziemy 22 czerwca i jakoś nik nie chce za bardzo podpowiedzieć...
        • Gość: Aga Re: Marina di Venezia IP: *.ip.netia.com.pl 16.01.13, 16:32
          A jesli ktos by byl chetny?22czerwca 2013? bylabym chetna;)a kto jedzie i czy to nadal aktualne?
    • piteros75 Re: Marina di Venezia 25.06.12, 20:46
      Kochani czy ktoś tam był w ostatnim czasie? Ja będę w MdV od 8 do 18 września z Eurocampu i ciekawy jestem jakie koszt trzeba ponieść dodatkowo - leżaki, atrakcje dla dzieci, zjeżdzalnie i ew. ceny jedzenia na miejscu typu pizza czy lody na plaży...
      Z góry dziękuje za odpowiedzi;-)
      • Gość: am Re: Marina di Venezia IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.07.12, 07:12
        Witam, my właśnie wróciliśmy w sobotę z campingu. Jeżeli chodzi o ceny to np. leżaki przy basienie 4eur, lody na plaży 1,5 do 3 eur, kawa na plaży 1,2 eur. Jeżeli chodzi o atrakcje dla dzieci to było bardzo gorąca i mała chodziła na trampolinę tylko, bo dmuchańce były tak nagrzane i gorące że nie dało rady, to trampolina kosztowała 3 eur 10 min. Mini golf za rodzinkę 3 osobową zapłaciliśmy chyba 15 eur. Ceny pizzy bardzo różne od 7 eur podajże, ceny w sklepach i restauracjach oceniam tak jak nad naszym polskim morzem.
        • piteros75 Re: Marina di Venezia 10.07.12, 21:56
          Bardzo dziękuję za odpowiedź, ceny podobne jak w polskich kurortach, więc nie jest źle...a smak lodów we Włoszech niepowtarzalny...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka