Dodaj do ulubionych

Lunapark Rainbow Magicland koło Rzymu polecacie?

14.04.13, 15:29
Hej, czy był ktoś w wyżej wymienionym parku rozrywki i może powiedzieć o swoich wrażeniach, czy warto udać się tam z małymi dziećmi? Bilet jest dość drogi 35euro więc wolę mieć pewność, że atrakcje warte są swojej ceny, a może istnieją kupony zniżkowe jak w przypadku biletów do Gardalandu?
Obserwuj wątek
    • mediterraneo2 Re: Lunapark Rainbow Magicland koło Rzymu poleca 15.04.13, 09:26
      Ciao. Se dormi in alberghi convenzionati hai uno sconto di massimo 5 euro. Per mè comunque è caro anche a 30.00 euro.
    • Gość: anthonyb Re: Lunapark Rainbow Magicland koło Rzymu poleca IP: 37.227.144.* 15.04.13, 12:06
      www.portaimprese.it/media/banner/coupon_magicland_2013.pdf
      albo tu
      www.codicesconto.com/go.asp?id=4712
      masz kupon 5 € znizki na bilet. Mozesz zaprezentowac je w kasach lub kupujac bilet on line kliknac na codice sconto i wpisac PORTAIMPRESE lub CODICESCONTO (ten wazny jeszcze tylko 10 dni)
      Znizka nie jest wazna w sierpniu i w swieta.
      Dorosli beda wiec placic 30€ dzieci ponizej 10 lat 23€ . dzieci ponizej 1 metra wchodza gratis.
      Na strone jest tez opcja zakupu biletu za 40 € na rainbow i zoomarine.
      W zoomarine bylam w zeszlym roku .Moje trzyletnie dziecko bylo zachwycone.
      Tu mozesz zobaczyc jak to mniej wiecej wyglada
      kuchniapodwulkanem-anthony.blogspot.it/2011/10/cavolfiore-sott-olio-e-zoomarine.html
      W rainbow jeszcze nie bylismy wiec nie moge napisac mojej opini.
      • izaola Re: Lunapark Rainbow Magicland koło Rzymu poleca 15.04.13, 14:42
        Dziękuję za pomoc, mam jeszcze takie pytanie czy jeden kupon uprawnia do zniżki na bilet dla jednej osoby? a więc powinnam wydrukować sobie trzy kupony, aby trzy osoby miały zniżkę? Analogicznie jeśli chodzi o zakup biletów on-line to nie kupować trzech naraz tylko każdy z osobna?
        • Gość: anthonyb Re: Lunapark Rainbow Magicland koło Rzymu poleca IP: 91.252.226.* 16.04.13, 01:16
          nie ma za co :-)
          Jesli bedziesz kupowac w kasie to potrzebne sa 3 kupony.
          jesli on line to po wpisaniu kodu system sam naliczy znizke na wszystkich uczestnikow.
          • izaola Re: Lunapark Rainbow Magicland koło Rzymu poleca 17.04.13, 10:30
            a jeśli moja córeczka ma równe 100cm to załapie się na gratisowe wejście czy niestety ten jeden centymetr będzie nas słono kosztował? :)
            • anthonyb Re: Lunapark Rainbow Magicland koło Rzymu poleca 17.04.13, 12:04
              tak. spokojnie sie zalapie. zazwyczaj przy kasach sa miarki, ale nikt nie mierzy co do milimetra. Moj maly w zeszlym roku mial juz lekko ponad metr i nie placilismy.
              W tym roku chyba by nie przeszlo, bo ma juz ponad 15 cm wiecej.
              ale zawsze warto sprobowac. najwyzej czlowiek dokupi bilet. W twoim wypadku wejdzie na pewno bez biletu.
    • Gość: Rzymianin Re: Lunapark Rainbow Magicland koło Rzymu poleca IP: *.ip185.fastwebnet.it 20.04.13, 15:21
      Rainbow Magicland jest przeznaczony przede wszystkim dla rodzin z małymi dziećmi... dla nich jest tam mnóstwo atrakcji...
    • Gość: iwona Re: Lunapark Rainbow Magicland koło Rzymu poleca IP: *.204.52.174.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.04.14, 22:25
      byłam w tym parku ,jest super ale drogo moja córcia 5 lat była zachwycona wygląda tam jak w bajce dużo jest też atrakcji dla dorosłych
    • Gość: ja:P Re: Lunapark Rainbow Magicland koło Rzymu poleca IP: *.gtnet.net.pl 20.07.14, 23:45
      ej, jest tam świetnie. byłam i polecam w 100% . wiele atrakcji przeznaczonych właśnie dla małych dzieci oraz takich dla osób starszych. na pewno każdy znajdzie coś dla siebie :P
    • Gość: izaola Re: Lunapark Rainbow Magicland koło Rzymu poleca IP: *.tvkslupsk.pl 22.07.14, 23:24
      byłam, zobaczyłam, było ok, jednak w maju park był czynny tylko do 17.00. co nas bardzo rozczarowało, atrakcje dla dzieci zostały zaliczone, a na te dla dorosłych zabrakło czasu ...generalnie w porównaniu do Gardalandu wypada słabo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka