Dodaj do ulubionych

COTRAL autobusy

26.06.13, 19:44
Witam
Przed wyjazdem do Rzymu jeszcze chciałbym zapytać tych którzy wiedzą dużo więcej ode mnie. Chodzi mi o:
-zakup biletów, wiem ze w sklepach tytoniowych. Ale przy zakupie mówimy jaki kierunek bo cena zależy od trasy?
-bilety kasujemy gdzieś czy dajemy kierowcy do skasowania?
-w powrotna drogę autobus mam rano więc sklepy mogą być pozamykane(?). Czy jest opcja zakupu biletów na następny dzień, one są czy nie są sprzedawane na konkretną datę/konkretny dzień?
-droga powrotna jak pisałem będzie rano. Czy trasa z Cornelia Metro A na lotnisko Fiumincino jest mocno zakorkowana? Dużo wcześniej trzeba planować wyjazd? Jak to wygląda w środku tygodnia?
Trochę mam stresu już na powrót bo samolot Alitalii jest dosyć wcześnie, ale opcja autobusu COTRAL może jest lepsza i tańsza niż jazda naokoło metro + pociąg FR1...
Dziękuje za odpowiedzi... jak sobie jeszcze o czymś przypomnę to zapewne zapytam tu na forum :) Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: aska Re: COTRAL autobusy IP: *.adsl.highway.telekom.at 27.07.14, 22:14
      Post stary, ale może komuś się przyda.
      Mówimy gdzie jedziemy- Fiumicino-Ostia to koszt 1,20, Fiumicino-Magliana-2,20. Bilet kasujemy w kasowniku w autobusie. Bilet kupiony w kiosku kasujesz i za 10 dni. Mieszkałam przy Watykanie-i połączenie Cornelia-Fiumiino pasowałoby mi super-ale bałam się korków...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka