Dodaj do ulubionych

Prato - Centrum chiński - zakupy

01.07.13, 21:11
Hej, wie ktoś może gdzie w Prato można zrobić fajne i 'tanie' odzieżowe zakupy?
Słyszałam kiedyś że można kupić tam fajne ciuchy made in china, słyszał ktoś, coś?
Obserwuj wątek
    • singsing74 Re: Prato - Centrum chiński - zakupy 01.07.13, 21:38
      Prato Via Firenze, 112 - kupisz nawet zakopiańskie ciupagi. Niestety płacisz tylko w euro do nominału 20 euro albo w yuan`ach. Ale to nie problem. Wiem gdzie można kupić po dobrym kursie - Unicredit. Jak coś to pisz. Tylko ostrzegam - uważaj na podróbki z Malezji są dużo gorszej jakości.
      • mb-1976 Re: Prato - Centrum chiński - zakupy 03.04.14, 11:43
        Witajcie
        a jak z fakturami? bez problemu?
        chodzi mi o "chińskie włochy"
        magda
      • Gość: Coffe Re: Prato - Centrum chiński - zakupy IP: 185.107.56.* 14.04.23, 15:39
        Szukam adresów hurtowni z ciuchami mam auto firmę transportową mogę przywozić jak ktoś zna adresy prosze o kontakt marcinksw14@gmail.com
        • dodekanezowiec Re: Prato - Centrum chiński - zakupy 15.04.23, 15:36
          Oczekujesz odpowiedzi od ludzi którzy tu byli 9blat temu na forum. I nawet nie pamiętają ze byli. Badz nawet ich może już nie być na świecie. Na post z 1999 roku byś tez odpowiadał?
    • Gość: Patryk Re: Prato - Centrum chiński - zakupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.13, 09:48
      witam,
      szukam pilnie osoby chętnej do wyjazdu po odzież do Prato . byłem juz kilka razy na zakupach. Jeżeli nie odbiorę telefonu( praca ) napisz sms a oddzwonię.
      788481286 Patryk
      • robertwasyl Re: Prato - Centrum chiński - zakupy 31.01.14, 23:08
        I jak jeździsz do Prato???
        Tez się zastanawiam czy się nie wybrać.
      • Gość: beatamila Re: Prato - Centrum chiński - zakupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.14, 14:51
        czy możesz podac przykładowe ceny jeans damskich w Berlinie w hurcie kupuję po 6 euro mowię oczywiście o nowych kolekcjach czy w prato są tańsze
        • Gość: Bruno99 Re: Prato - Centrum chiński - zakupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.14, 19:08
          Interesuje mnie odzież dziecięca, ale w konkurencyjnych cenach niż w Berlinie i Pradze.
          Czy ktoś już praktykował ten asortyment z Włoch? Proszę o namiary. Bruno.
          • Gość: petr Re: Prato - Centrum chiński - zakupy IP: *.play-internet.pl 09.04.14, 18:17
            drogo jest , jak polczyć koszt podróży to nie ma sensu
        • Gość: borderka Re: Prato - Centrum chiński - zakupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.14, 20:11
          Najnowsze kolekcje w tych lepszych sklepach sa po 12 - 14 euro.
        • Gość: wiktor Re: Prato - Centrum chiński - zakupy IP: *.eaw.com.pl 26.07.20, 15:14
          Beata napisz do mnie prosze. avangarda@o2.pl
          • jeepwdyzlu Re: Prato - Centrum chiński - zakupy 27.07.20, 00:26
            Odpowiadasz na post sprzed 6 lat. Wiesz o tym wiktor?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka