Dodaj do ulubionych

Marina di Venezia 2014

22.04.14, 15:54
Witam,
Uprzejma prośba o informacje dotyczące lokalizacji domków (Eurocamp) na tym campingu. Z tego co mi powiedziano wynika, że domki są zlokalizowane po lewej stronie (niebieski obszar zaznaczony na mapie: www.marinadivenezia.it/ita/mappa-interattiva.php ).
Tutaj prośba do osób, które tam były o info co do odległości na tym campingu (domek-baseny-sklepy itd). Jadę z małym dzieckiem i stąd to pytanie;) Oczywiście wszelkie dodatkowe informacje będą cenne. Jadę przez Niemcy.
Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: grześ Re: Marina di Venezia 2014 IP: *.tylda.net 22.04.14, 16:23
      Tak domki i namioty były dwa lata temu na niebieskiej części.
      Namioty były blisko dojścia do morza, a z domkami było różnie.
      Te przy namiotach były blisko morza inne były dalej.
      Do sklepów i basenów kawałek drogi jednak jest.
      Ale sam camping wynagradza te małe niedogodności.
      Super aquapark.
      • aseretka Re: Marina di Venezia 2014 22.04.14, 16:45
        Zgadza się, dwa lata temu były w części niebieskiej i myślę, że to się raczej nie zmieniło. My mieliśmy domek w tym najbardziej odległym kwadracie ( 20). Do basenów i sklepu spory kawałek. Nie wiem, jak teraz, ale gdy my byliśmy na początku września wyjście na plaże było otwarte tylko jedno - to przy drodze wzdłuż basenów, więc też trzeba było kawałek się przespacerować. Kompleks basenów wspaniały, ale leżaki płatne. Dzieciaki nie mogą wnosić na teren basenów wiadereczek, foremek itp. Trzeba pozostawiać je przy wejściu.
        • singsing74 Re: Marina di Venezia 2014 22.04.14, 20:45
          W zeszłym roku do połowy września były czynne wszystkie wejścia. Do najbliższego, z sektora Eurocamp`u było całkiem blisko. Lokalizacja tama swoje plusy. Spokojnie w lasku wysokich pinii. Dla mnie bĄba. Do centrum niby troszkę daleko, ale nie ma tragedii. W tym roku biorę rowery lecz nie z powodu tych odległości. Ten kemping to szpica wśród ośrodków tego typu. Gorąco polecam. Tu masz link do podobnego wątku.

forum.gazeta.pl/forum/w,206,114585960,146948680,Re_Marina_di_Venezia_wrzesien.html?pelna=tak
          • maneta11 Re: Marina di Venezia 2014 25.04.14, 10:57
            Bardzo Wam wszystkim dziękuję za informacje. Super! Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka