Dodaj do ulubionych

Lido di Jesolo czy okolice Chioggia

14.07.14, 00:03
Przepraszam jak zadam trudne pytanie.
Chcemy wybrać się na jeden dzień z okolic Trento nad morze. Myśleliśmy o Lido di Jesolo lub okolic poniżej Chioggia.
Czy możecie mi polecić gdzie lepiej jechać ? Żeby było mniej ludzi i było gdzie samochód zaparkować ? No i w zasadzie ceny też wchodzą w grę.
A może polecicie mi jakąś inną miejscowość. Wchodzi w grę jazda do 3 godzin.
Obserwuj wątek
    • mama.globtroterka Re: Lido di Jesolo czy okolice Chioggia 14.07.14, 11:12
      jak na jeden dzień to chyba bliżej do Chioggi, chociaż plaża w okolicach jakoś bardzo rewelacyjna nie jest to sama Chioggia fajna do popołudniowego spacerku - można się poczuć jak w marnej namiastce Wenecji ;) Na Lido plaże przyjemniejsze, wg mnie, ale nic ciekawego poza nimi. To wszystko oczywiście bardzo subiektywne :) I polecam wypad nad Gardę - fantastyczne widoki i świetna woda.
      • Gość: kik Re: Lido di Jesolo czy okolice Chioggia IP: *.ipsc.com.pl 14.07.14, 15:29
        W Lido di Jesolo masz największy w Włoszech aquapark. Jak z dzieciakami to dla nich zabawa jakiej w polsce nie znajdą....
    • Gość: tomtom Re: Lido di Jesolo czy okolice Chioggia IP: *.kwsa.pl 17.07.14, 11:58
      własnie wróciłem z Rosolina Mare pod Chiogiią i byłem w Jesolo w Aqualandii na 1 - dniowej wycieczce i jesli macie dzieciaki i sami lubicie poszaleć to Jesolo z parkiem wodnym jest lepsze. W Rosolinie jest spokojnie, nie ma za dużo młodzieży i jeśli ktoś lubi w miarę spokojnie odpocząć to lepsze są okolice Chiogii
    • obserwatore.eu Re: Lido di Jesolo czy okolice Chioggia 18.07.14, 14:11
      Jesli ceny sie licza to raczej nie Jesolo ,) Choc miesjce swietne, czysta, spora plaza, mozna zagrac w pilke na boisku, hotele organizuja "otwarte atrakcje", mozna sie przejsc po drewnianej promenadzie... Polecam Eraclea - miejsce ujelo mnie: las, w ktorym porozrzucane sa domki wypoczynkowe, bez wielgachnych hoteli, ceny nizsze niz Jesolo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka