Dodaj do ulubionych

auto gaz Tarvisio - Udine

IP: *.hell.net.pl / *.hell.net.pl 01.09.04, 14:08
Jadąc zWiednia do Włoch przekraczamy granicę w Tarvisio, proszę o informację
gdzie jest pierwsza stacja z gazem na terenie Włoch w kierunku Udine, Wenecji
itd
Obserwuj wątek
    • linn_linn Re: auto gaz Tarvisio - Udine 01.09.04, 14:37
      www.star-gas.it/stazioni_gpl.htm
      • linn_linn Re: auto gaz Tarvisio - Udine 01.09.04, 14:39
        Mam nadziej, ze nie poplatalam linkow.
    • Gość: jaaa Re: auto gaz Tarvisio - Udine IP: *.hell.net.pl / *.hell.net.pl 01.09.04, 14:43
      dzięki za ten link ale już go mam, trudno na tej stronie coś znaleźć, np.
      stacje na autostradzie od granicy do Udine
      • Gość: gościak Re: auto gaz Tarvisio - Udine IP: *.olsztyn.mm.pl 01.09.04, 20:23
        ostatnio tamtędy jechałem, radzę w kraju zalać bak benzynki do pełna chyba że
        masz butlę z gazem ok 60 litrów jak tak to przy prędkości ok 120 km na
        autostradzie i zalaniu w mukulovie gazu starczy do stacji z gazem we włoszech,
        ok 60 km od austri bedzie stacja AGIP z gazem, ja jechalem na butli 36 litrow
        zrobilem 450 km (niezly wynik) potem na benzynce polskiej oczywiscie :)
        pozdrawiam ... acha taka rada jesli masz do konca butki ok. 100 km to tankuj na
        pierwszej napotkanej z gazem bo moze sie zdazyc ze nastepne bedzia za np. 40 km
        a nastepna za 100 km :) wec lepiej czesciej niz wcale ...
        • linn_linn Re: auto gaz Tarvisio - Udine 02.09.04, 10:33
          Sprobuj znalezc tutaj:
          www.autostrade.it/autostrade/servizi/index.jsp
        • Gość: jaaa Re: auto gaz Tarvisio - Udine IP: *.hell.net.pl / *.hell.net.pl 02.09.04, 16:09
          a czy jadąc w stronę Polski też jest tam dostępny gaz? mam informację że w
          Austrii przy autostradzie A2 też jest stacja z gazem: AGIP Autobahn-Tankstelle
          A2, Loipersdorf 7411 Loipersdorf
          • Gość: gościak Re: auto gaz Tarvisio - Udine IP: *.olsztyn.mm.pl 06.09.04, 19:01
            jadąc spowrotem do Loipersdorf trzeba odbić jakieś 90 km więc to się nie
            opłaca, a żadnej innej stacji nie ma niech nie zmyli cię znak AUTO GAS bo na
            bank to ziemny :) w cenie 0,78 euro ooo, ja lałem jakoś za wenecją, radze lać
            masymalnie często od wenecji na maksa bo następna stacja dopiero w mikulovie w
            czechach - pozdrawiam
            • Gość: jaaa Re: auto gaz Tarvisio - Udine IP: *.hell.net.pl / *.hell.net.pl 13.09.04, 21:45
              ale podobno ta stacja w Loipersdorf jest przy autostradzie i można tam tankować
              LPG
              • Gość: JJ Re: auto gaz Tarvisio - Udine IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / *.kghm.pl 20.09.04, 07:32
                Tak ta stacja jest przy autostradzie i można tam tankować LPG (GPL).
                Wracając do Polski gaz jest na stacji Agip jakieś 15 km za Udine przy drodze
                superstradzie.
                • Gość: jaaa Re: auto gaz Tarvisio - Udine IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 11:42
                  a jak jest jadąc w stronę Udine? gdzie jest pierwsza włoska stacja LPG?
                  • Gość: JJ23 Re: auto gaz Tarvisio - Udine IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / *.kghm.pl 21.09.04, 12:33
                    Pierwszą stację z gazem (Agip) od granicy austryiackiej napotkałem dopiero
                    kilka kilometrów za rozjazdem autostrady (Triest i Wenecja)w kierunku Wenecji.
                    Jest to jakieś 100 km od granicy a kilkanaście km od Udine.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka