Gość: grzegorz1111 IP: *.polkomtel.com.pl 03.09.04, 18:45 czy ktoś z szanownych osob zna może adres strony gdzie mozna sprawdzić najkrótsza drogę do włoch , ewentualnie stronę z mapą całej europy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Malediwy Re: mapa europy w internecie IP: ruter2.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 19:10 Nie wiem gdzie można znaleźć mapę ale wiem jak jechać do Włoch. Kwestia tylko skąd będziesz jechał. Z jakiego miasta w Polsce startujesz. Ja jeżdżę przez przejście graniczne w Cieszynie. Dalej trzeba się kierować na Frydek Mistek, Olomuniec, Brno, Mikulov (ewentualnie Znojmo) dalej Wiedeń, Graz, Klagenfurt, Villach i we Włoszech - Tarvisio, Udine i Wenecja a dalej to zależy gdzie chcesz jechać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz1111 Re: mapa europy w internecie IP: *.polkomtel.com.pl 03.09.04, 19:52 jade w okolice rimini natomist wyjazd w polce z rzeszowa ale to chyba i tak nie ma miejsca a jakieś info odnośnie opłat winiety (trzeba kupować czy tylko na autostrady ) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malediwy Re: mapa europy w internecie IP: ruter2.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 20:03 To jeśli do Rimini to jak miniesz zjazd na Wenecje zaraz za tym będziesz miał zjazd do drogi nacjonalnej na: Chioggia, Rawenna i dalej Rimini (to ok. 220 km od Wenecji) Musisz kupić winiete na autostradę w Czechach i w Austrii. Możesz to zrobić już na granicy w Cieszynie. Nie pamiętam jakie są aktualne opłaty. We Włoszech będziesz płacił na bramkach i też nie wiem jaka jest teraz aktualna opłata. Odpowiedz Link Zgłoś
radioaktywny Re: mapa europy w internecie 03.09.04, 20:27 Cena odcinka autostrady od granicy z Austrią (Arnoldstein) do Wenecji wynosi 10,20 euro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: mapa europy w internecie IP: *.c151.petrotel.pl 04.09.04, 19:15 jechałem do Wenecji przez Villach Tarvisio Udine stałem tam w korkach ponad 2 godziny i w drodze powrotnej postanowiłem jechać na Triest Gorizja LJBLJANA Maribor Graz itp.Ilość km taka sama,luz zupełny,koszty przejazdu autostradą nawet niższe.Polecam wszystkim przejazd przez Słowenię - gdzie i paliwo można zatankowć dużo taniej , przejazd szybki i tak samo komfortowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andi Re: mapa europy w internecie IP: 192.168.* / *.g3.pl 08.09.04, 00:04 Sprawdź sobie drogę na stronie: www.reiseplanung.de (w języku niemieckim) albo www.viamichelin.com (angielski) Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: mapa europy w internecie 08.09.04, 01:00 www.mappy.com.fr chociaż nie obejmuje Polski i Słowacji :( Odpowiedz Link Zgłoś