Gość: MArina IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.04, 20:49 Wiem, ze jeszcze trwa lato, ale my juz znowu chcemy do Wloch!I pewnie temat walkowany sto razy na tym forum, ale ja tu od niedawna-co polecacie w Dolomitach z dziecmi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: brus Re: Dolomity z dziecmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 23:26 Caprile jako baza wypadowa albo Aleghee. Widoki super. Trasy wycieczkowe (latem) super. Wszędzie blisko. W Caprile hotel Alla Posta z basem poza zimą za grosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksandra Re: Dolomity z dziecmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 12:06 Bardzo mi przyjemnie , polecam Falcade to 14 km od Aleghe ośrodek TreValli, bardzo dobrze urządzony nawet kątem dzieci. Organizuję od lat wyjazdy dla przyjaciół, jestem na miejscu od grudnia do zakończenia sezonu, już od kilku tygodni żyję nartami. Jeśli chcesz więcej informacji zaglądnij na stronę www.dolomity.pl , zdjęcia w galerii . Hoteliki i apartamenty super po dobrych cenach. Możesz też napisać do mnie wszystko napiszę. aleksandra.gala@neostrada.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marina Re: Dolomity z dziecmi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.04, 22:31 Dziekuje za swietne rady, a do Aleksandry napisze na priva oczywiscie.Grazie! Odpowiedz Link Zgłoś