szpulakasia 23.08.15, 23:09 Która linia promowa zabiera psy na swój pokład?czy są okreslone godziny >?w necie wyswietla mi się ciągle brak dostepnych opcji... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aseretka Re: prom na Elbę z psem 24.08.15, 18:51 Osobiście z pieskiem nie płynęłam. Ale płynąc Moby zarówno z Piombino na Elbę, jak i z powrotem widziałam w samochodach przed odprawą kilka piesków. Więc myślę, że można z nimi płynąć. Jakie są jednak zasady przewozu, tego nie wiem. :( Odpowiedz Link Zgłoś
szpulakasia Re: prom na Elbę z psem 24.08.15, 19:30 dziękuję,chciałam kupic bilety przez net ale wyskakuje że z psem brak możliwości zakupu biletu online sprawdzałam rózne firmy...,nic to jutro płyniemy to zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
malgog Re: prom na Elbę z psem 01.09.15, 18:08 co prawda nie płynęłam na Elbę ale na Sardynię Corsica Ferries Sardina Ferries na promie widziałam wielu podróżnych z czworonogami różnej wielkości (co dziwne nie widziałam żadnego w kagańcu) czyli zabierają Odpowiedz Link Zgłoś
szpulakasia Re: prom na Elbę z psem 01.09.15, 23:35 tak już wiem,byłam i wróciłam,mój pies malutki więc bez kagańca chodzi,co dziwne nic nie płacilismy za psa...w ogóle Włochy to cudny kraj jesli chodzi o traktowanie zwierząt zwłaszcza psów,w żadnym hotelu za nią nie płacilismy a w Polsce to zdzierstwo zawsze potworne... Odpowiedz Link Zgłoś