Dodaj do ulubionych

kemping na 2017

15.10.16, 23:04
Witajcie!
Wakacyjne podboje czas zacząć planować!!! :P W lipcu bawiliśmy sie z dwójką dzieci (2/5) na kempingu UNION LIDO i było cuuudnie...zastanawiam się jaki kemping przypadłby nam do gustu w tym roku. Ze względu na małe dzieci musi być w okolicach riviery adriatyckiej max 12 gdz.jazdy....i koniecznie z plażą (jeśli to możliwe nie zastawioną rzędami leżaków). Wszystkie atrakcje dla dzieciaków mile widziane:):):) Może byliście w takim pięknym miejscu i chcielibyście się podzielić adresem;)? Taki kemping nie musi być molohem...może być mały...byle była piękna plaża i place zabaw dla dzieci...:)
Dzięki bardzo za wszystkie sugestie...obiecuję sprawdzić każdy pomysł:):):) Pozdrawiam:):):)
Obserwuj wątek
    • sempre_dritto Re: kemping na 2017 17.10.16, 09:16
      Sant Angelo, Marina di Venezia
    • gregorexon Re: kemping na 2017 17.10.16, 20:17
      Marina di venezia
    • jola6091 Re: kemping na 2017 31.10.16, 08:54
      Witam
      co roku jeżdżę z dziećmi na kempingi do Włoch. Na Union Lido też byliśmy , ale Kemping średnio mnie zachwycił/ drożyzna i za wszystko każą sobie płacić- przy wyjeżdzie trzeba płacić jakieś dodatkowe opłaty i nie można jeżdzić rowerem po całym kempingu -dla mnie to jakieś nieporozumienie/ Polecam Ci kemping Marina di Venezja -super .Parę kilometrów dalej w miejscowości PUNTA SABIONII chyba najlepszy oraz zawsze dobry PRA DELLE TORII w niedaleko Caorle . Ja już rezerwacje na tych kempingach na przyszły rok mam . Jadę z dziećmi od 14 sierpnia . Jeśli potrzebujesz jakiś wskazówek chętnie pomogę , mam duże doświadczenie , ponieważ jeżdzę tam już od wielu lat i chętnie poznam kogoś z dziećmi kto też lubi taki wypoczynek a dzieci będą miały nowe znajomości . Mój mail jola_biuro@wp.pl Pozdrawiam Jola

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka