Dodaj do ulubionych

Camping San Francesco nad Gardą

23.05.17, 10:58
Witam, szukam informacji o campingu San Francesco nad Gardą, wybieram się w lecie. Interesuje mnie przede wszystkim ile kosztuje wypożyczenie roweru wodnego oraz wifi. Podobno na tym campingu można wyrobić kartę campingową, która daje rabaty na różne atrakcje. To znaczy, że atrakcje na tym campingu są płatne?
Bardzo proszę o info, jeśli ktoś był. Wprawdzie mamy już noclegi zarezerwowane, ale chciałabym jednak wiedzieć na co się przygotować ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: zero Re: Camping San Francesco nad Gardą IP: *.dynamic.chello.pl 23.05.17, 17:15
      rena.k napisała:
      ... szukam informacji o campingu San Francesco nad Gardą

INFO
      • rena.k Re: Camping San Francesco nad Gardą 24.05.17, 12:24
        Dziękuję, oczywiście stronę campingu przeczytałam w pierwszej kolejności, także opisy na vacansolei, vacanselect czy lux-camp oraz opinie na travisorze ;) Interesują mnie opinie osób, które tam były i mogły by udzielić bardziej szczegółowych informacji, na przykład - przy zakupie pola namiotowego ze strony campingu, otrzymuje się godzinę gratis na kajaku, rowerze wodnym i łódce. Pytanie brzmi - czy to jest godzina dziennie, czy na pobyt oraz czy dotyczy także osób, które zakupiły noclegi i touroperatorów. Interesuje mnie także cena Wifi - pisze, że jest płatny, ale nie pisze za ile ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka