sigal1962 04.07.17, 14:42 w sierpniu będziemy w Comacchio czy w okolicach jest tzw pchli targ ( Bolonia Ferrara Ravenna ) ewnt. inne miasta Dziękuję za informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wislok1 Re: PCHLI TARG okolice Comacchio 04.07.17, 15:07 Nie nazwalbym tych dużych miast okolicami malutkiego miasteczka Choćby dlatego, te duże miasta są daleko od tego miasteczka Popytaj się na miejscu o pchle targi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agosta1983 Re: PCHLI TARG okolice Comacchio IP: *.beskidmedia.pl 05.07.17, 14:34 Mam w samochodzie grafik zwykłych targowisk w okolicznych miejscowościach jeśli takie cie interesują mogę napisać w który dzień w jakim są miasteczku. Z pchlim targiem się nie spotkałam w tej okolicy, ale być może są. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agosta1983 Re: PCHLI TARG okolice Comacchio IP: *.beskidmedia.pl 05.07.17, 14:36 Z tym że tam są miasteczka z najbliższej okolicy comachio. Do Ferrary czy Ravenny jest chyba ponad 50km. Odpowiedz Link Zgłoś
sigal1962 Re: PCHLI TARG okolice Comacchio 08.07.17, 19:44 chętnie i z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agosta1983 Re: PCHLI TARG okolice Comacchio IP: *.beskidmedia.pl 09.07.17, 14:32 Poniedziałek- LIDO DI SPINA- VIALE LEONARDO, wtorek- LIDO DEGLI SCACCHI -VIA ALPI CENTRALI, środa- COMACCHIO- VIA DEI MERCANTI, czwartek- PORTO GARIBALDI- VIALE NINO BONNET, piątek- LIDO DI POMPOSA- VIA ALPI ORIENTALI, sobota- LIDO DEGLI ESTENSI- VIALE DEI CASTAGNI, niedziela- LIDO DELLE NAZIONI- VIALE INGHILTERRA Proszę bardzo : ) godz 8-13 Odpowiedz Link Zgłoś