Dodaj do ulubionych

PCHLI TARG okolice Comacchio

04.07.17, 14:42
w sierpniu będziemy w Comacchio czy w okolicach jest tzw pchli targ ( Bolonia Ferrara Ravenna ) ewnt. inne miasta Dziękuję za informacje
Obserwuj wątek
    • wislok1 Re: PCHLI TARG okolice Comacchio 04.07.17, 15:07
      Nie nazwalbym tych dużych miast okolicami malutkiego miasteczka
      Choćby dlatego, te duże miasta są daleko od tego miasteczka
      Popytaj się na miejscu
      o pchle targi
      • Gość: agosta1983 Re: PCHLI TARG okolice Comacchio IP: *.beskidmedia.pl 05.07.17, 14:34
        Mam w samochodzie grafik zwykłych targowisk w okolicznych miejscowościach jeśli takie cie interesują mogę napisać w który dzień w jakim są miasteczku. Z pchlim targiem się nie spotkałam w tej okolicy, ale być może są.
        • Gość: agosta1983 Re: PCHLI TARG okolice Comacchio IP: *.beskidmedia.pl 05.07.17, 14:36
          Z tym że tam są miasteczka z najbliższej okolicy comachio. Do Ferrary czy Ravenny jest chyba ponad 50km.
        • sigal1962 Re: PCHLI TARG okolice Comacchio 08.07.17, 19:44
          chętnie i z góry dziękuje
          • Gość: agosta1983 Re: PCHLI TARG okolice Comacchio IP: *.beskidmedia.pl 09.07.17, 14:32
            Poniedziałek- LIDO DI SPINA- VIALE LEONARDO, wtorek- LIDO DEGLI SCACCHI -VIA ALPI CENTRALI, środa- COMACCHIO- VIA DEI MERCANTI, czwartek- PORTO GARIBALDI- VIALE NINO BONNET, piątek- LIDO DI POMPOSA- VIA ALPI ORIENTALI, sobota- LIDO DEGLI ESTENSI- VIALE DEI CASTAGNI, niedziela- LIDO DELLE NAZIONI- VIALE INGHILTERRA
            Proszę bardzo : ) godz 8-13

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka