10.06.18, 14:12
Czy ktoś ostatnio był w Rimini i czy może mi napisać czy jest tam bezpiecznie? Wysyłam córki pełnoletnią i jeszcze nie. Nie wiem jakich rad mam udzielić. Czy w czasie dnia dwie młode dziewczyny mogą same chodzić po mieście? Wieczorem nie będą wychodzić z hotelu. Chodzi o dzień. Co można zwiedzić w pobliżu. Jak się dostać do San Marino?
Obserwuj wątek
    • wislok1 Re: Rimini 10.06.18, 18:19
      Bylem w tych okolicach z zona i nastoletnimi dziecmi rok temu i jest absolutnie bepiecznie, chyba ze dziewczyny beda chodzic same po miescie po polnocy
      Na pewno po polnocy odludne sa plaze

Doszlo rok temu do przykrego wydarzenia na plazy z polska para o 3 nad ranem, ale to byla chyba wiekszym szokiem dla Wlochow niz dla ludzi z Polski
      Bo do tej pory takie rzeczy sie nie zdarzaly

Wieczorami rozkwita zycie towarzyskie na promenadzie i policja oraz sami Wlosi pilnuje, zeby nic zlego sie nie dzialo

Co mozna zwiedzic w poblizu ? Jest bogactwo wyboru

Np. cudowna jest zabytkowa Rawenna, same Rimini ma stare Miasto, przesliczny jest zabytkowy port w Cesenatico, ladne jest miasteczko Gradara, sa aquaprki i parki rozrywki,itd…

Do San Marino miejscowe biura podrozy organizuja wycieczki
      Na pewno w hotelu beda informacje, ze wycieczka jest w takim i takim dniu i ile kosztuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka