m.cichonski 31.01.05, 17:45 chodzi o przejazd autem osobowym dwóch osób. bardzo proszę o informację Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iblan Re: Ile kosztuje prom na Sardynię 01.02.05, 11:01 zależy z jakiego portu. Możesz spytać w polskim Orbisie - my kupilismy bilety ze 3 miesiące wcześniej i mieliśmy super ofertę, niedostępną, jeżeli kupuje się w ostatniej chwili. W sumie ryzykujesz tylko różnicą kursów, ale teraz euro jest tanie. No i ta wygoda - w porcie zawsze kłębi się sporo turystów, a w sezonie biletu na pewno nie kupisz. promy z Włoch na Sardynię możesz sprawdzić na stronach: www.infomare.it www.traghettionline.net www.traghetti-piombino.om www.onlineferries.com i ew. kupić bilety przez internet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Ile kosztuje prom na Sardynię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 15:14 ja też wybieram sie na Sardynie do znajomych w sierpniu.Jesli mielibyscie wolne miejsce chetnie zabralabym sie z wami(oczywiscie mam na mysli podzial kosztów).moje-mail now.ka@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza A propos - noclegi na Sardynii IP: *.crowley.pl 09.03.05, 15:33 Hej, Ja tak a propos Sardynii, bo tez sie wybieramy w czerwcu, ma ktoś może namiar na tanie noclegi? Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś