Gość: lea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 23:18 jak tam jest?Dużo ludzi,ładne widoki,jest tam sennie,czy raczej rozrywkowo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madai Re: Czy ktos był w mondragone? 08.03.05, 11:36 Raczej sennie. Zwykla miescinka, typowo wloska.. moja kolezanka tam mieszka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bah7 Re: Mondragone... IP: 213.192.80.* 08.03.05, 11:54 > ładne widoki? To jest zawsze kwestia gustu... ;-) www.casertaturismo.com/tour/citta/mondragone/ bah7 Odpowiedz Link Zgłoś
aseretka Re: Mondragone... 08.03.05, 14:03 Witaj bah7 :) Dzięki za link. Będę w tamtych okolicach i postaram się wypatrzeć wcześniej coś ciekawego do obejrzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bah7 Re: Mondragone - do Aseretki... IP: *.crowley.pl 08.03.05, 14:12 Witaj Aseretko ! A te linki Ci się przydały? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=184&w=2843088&a=19241732 Pozdrawiam bah7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lea Re: Mondragone... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 14:04 no tak:) ale na zdjęciach na tej stronie są jakby dwa oblicza Mondragone.Pierwsze zdjęcie jest jakby wiejskie,na drugim zaś kilka większych budynków.Jak jest naprawde? I jeszcze ciekawi mnie czy dużo tam turystów? Jeżeli miasteczko nie jest zbyt fajne to jakie inne na południu Włoch możecie mi doradzić,z jakiego biura ale żeby w miarę tani było Odpowiedz Link Zgłoś
madai Re: Mondragone... 08.03.05, 18:41 Nie ma tam turystow... tzn. hmm moze kilku sie znajdzie, ale generalnie sa sami miejscowi. A miasteczko na poludniu, to Sorrento, albo moze Agropoli, przepiekne. Chyba, ze wolisz poludniowo-wschodnie wybrzeze, to z czystym sercem polecam Vieste i okolice! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lea Re: Mondragone... IP: *.vizja.edu.pl 08.03.05, 19:57 hmm wiem wiem ale problem jest taki że do tej pory nie znalazłam taniej oferty w tamte rejony bo mam duże wymogi-chciałabym coś po drodze zwiedzać.Może znasz biuro w którym znajdzie sie taka oferta,może np.jakieś biuro specjalizuje sie konkretnie w ofertach wyjazdów do włoch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bs Re: Mondragone... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 20:02 specjalizuje się : www.mediterraneum.pl. Są naprawdę o.k. Odpowiedz Link Zgłoś
madai Re: Mondragone... 13.03.05, 11:39 biuro olimp. bylam z nimi kilka razy, przewaznie na poludniu Wloch. Po drodze mozna duzo zwiedzic, a i na miejscu atrakcji nie brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
madai Re: Mondragone... 13.03.05, 11:56 www.wakacje.net.pl/index.htm tanio i swietnie! Odpowiedz Link Zgłoś