Gość: tomson IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 22:28 hej, jade na nartki do wloch i planuje kupic kare telefoniczna do telefonu komorkowego typu pre paid. Moze ktos z szanownego grona cos wie na ten temat. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funghettino Re: pre paid we włoszech 13.03.05, 01:51 hej! generalnie wszyscy prawie we wloszech maja telefony "na karte" tzn nie z abonamentem wiec z dostaniem takowej nie bedziesz mial problemow. operatorow jest 3:vodafone, tim i wind. karty -"doladowania" kupisz w kazdym kiosku natomiast po nowy numer musisz isc do salonu. musisz miec ze soba dokument jakis aaa i zapewne zapytaja cie o codice fiscale, ktorego jako turysta nie masz(nasz pesel czy nip nie dzialaja)wiec musza go sobie sami "zrobic" w internecie- u mnie tak zrobili bez zadnych problemow, mam vodafone, ale to pewnie zalezy od czlowieka co sprzedaje...i tyle. ceny zobacz sobie na stonach operatorow: ja zaplacilam 10euro za numer z 5 euro kredytu ale ceny zmieniaja sie bez przerwy... pozdrawiam i zycze milych nartek! www.vodafone.it 155.libero.it/pls/portal30/w155.home www.tim.it/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOMSON Re: pre paid we włoszech IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.05, 22:31 uprzejmie dziekuje za odpowiedz. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś