Dodaj do ulubionych

Komunikacja w Rzymie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 14:30
Wybieramy sie do Rzymu, mamy wątpliwości na temat komunikacji w Rzymie a
dokładnie czy tramwaje, autobusy i metro jeżdżą w nocy (w jakich godzinach)
chcemy trochę zobaczyć Rzym nocą i nie mamy pewności jak będziemy wracały na
nocleg. Będę wdzięczna za każdą informację. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: Komunikacja w Rzymie IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 17.05.05, 15:04
      Ludzie kochani ile jeszcze wątków o komunikacji w Rzymie??? Ruszcie żesz
      myszką, w ostatnim tygodniu było ich tu mnóstwo i tylko ci bardziej cierpliwi
      siedzą i wklejają ciągle i w kółko te same linki!!!
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=206&w=24027276
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=206&w=24006621
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=206&w=23925942
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=206&w=23712562
      • Gość: Ala Re: Komunikacja w Rzymie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 15:53
        Bardzo przepraszam, że Cie znudziłam często poruszanym - Twoim zdaniem -
        wątkiem. Niestety wszystkie te osoby (i inne), które wskazałeś pytają o ceny,
        lub jak długo sa ważne bilety. Gdybyś dokładnie przeczytał (lub przeczytała) o
        co mi chodzi to nie bulwersował byś się tak bardzo.
        Ponawiam pytanie jak w nocy kursuje komunikacja tramwaje, autobusy, metro?
        • corrina_f1 Re: Komunikacja w Rzymie 17.05.05, 16:22
          Ale chodzi o to, że na stronie publicznego transportu miejskiego (której adres
          znają już chyba na pamięć wszyscy, którzy się do Rzymu nawet nie wybierają,
          poniewaz jest podawany co kilka wątków)wszystko jak na dłoni, włącznie z
          godzinami, cenami, liniami, mapkami...
          www.atac.roma.it/
        • Gość: funghettino Re: Komunikacja w Rzymie IP: *.pool82190.interbusiness.it 17.05.05, 16:33
          Droga Alu!

Gdybys przeczytala dokladnie wszystkie podane wyzej przez forumka/ke watki
          zanalazlabys w nich link do strony internetowej na ktorej znajdziesz odpowiedz
          na to jak i na inne pytania zwiazane z komunikacja miejska w Rzymie. Zaspokoisz
          tam swoja chec wiedzy na temat dokladnych godzin kursowania metra i innych
          autobusow, ktorej to wiedzy w takim stopniu nie dostarczy ci nikt...
          Z gory przepraszam ,bo wiem ze sie na mnie obruszysz zaraz, ale juz nie moge z
          tymi watkami o bilety, rozklady jazdy itp...
          Pozdrawiam :) i zycze milej wyprawy do Rzymu
          • Gość: Metro ................TYLKO GLUPIE ODPOWIEDZI........... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 19.05.05, 05:48
            To po co marnujesz swoj czas odpisujac? Nie ma glupich pytan sa tylko glupie
            odpowiedzi.
            • Gość: funghettino Re: ................TYLKO GLUPIE ODPOWIEDZI...... IP: *.pool82190.interbusiness.it 19.05.05, 11:26
              zmarnuje jeszcze troche bo czas moj i mam prawo. wydaje mi sie ze odpowiedzilam
              na pytanie gdzie szukac info prawda? wiec co sie czepiasz. a pod moim
              komentarzem do tego pytania podejrzewam ze wielu formumowcow by sie podpisalo
              bo to enty watek na ten sam temat.i powiedz mi drogi/a gdzie ja napisalam ze
              pytanie jest glupie?
              pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka