Gość: m. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 00:56 czy mozecie mi podac przykladowe ceny jedzenia we wloeszech, takie jak mleko, makaron, ryz, itp. wybieram sie w przyszlym tygodniu i nie wiem jakie zapasy mam zrobic jeszcze w Polsce:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gironde Re: jedzenie 24.07.05, 10:12 Podaje ceny: średnia cena piwa Carlsberg 0,7 l. w knajpce na placu św.Marka (obok bazyliki) w Wenecji to 4,5 euro, tak samo w Rzymie, Florencji i na Sycylii. Najdrożej zapłaciłem we Florencji za piwo lane w restauracji jazz clubu "Caruso" na via Lambertesca 14, uliczce po lewj stronie przed wejściem na Ponte Vecchio - bo aż 11 euro. Miejscowe piwo w sklepach kosztuje ok. 1 euro ale nie specjalne chociaż podczas upału ostatecznie. Na Sycylii kupiłem też wino w pięciolitrowych butlach na imprezę, straszny sikacz ok 4 euro lepsze podają do kolacji.Gorąco polecam syclijskie arbuzy, jadłem chyba tydzień jednego taki duży. A z tymi zapasami, które ktoś chce robić na wyjazd to chyba jakiś żart, Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nata Re: jedzenie IP: *.net / 80.51.252.* 24.07.05, 17:23 Kliknij tę stronę: www.europol.com.pl/pl/info.php?gp=1&ver=1&id=31Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nata Re: jedzenie IP: *.net / 80.51.252.* 24.07.05, 17:24 Oczywiście bez pozdrawiam www.europol.com.pl/pl/info.php?gp=1&ver=1&id=31 Odpowiedz Link Zgłoś