tangel 26.09.05, 17:01 Jadę do Bibione. Prosze podajcie swoje opinie na temat tego miasteczka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linn_linn Re: Bibione 26.09.05, 17:12 Teraz tam jedziesz? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=206&w=26115776&v=2&s=0 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=206&w=24563306&v=2&s=0 Poszukaj wiecej w wyszukiwarce. Bibione powtarza sie czesto. Nie zawsze mowi sie o nim dobrze, ale co kto lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasper Re: Bibione IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 18:27 Bibione to nie jest miasteczko tylko miasto. Po prostu blokowisko nad morzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynek Re: Bibione IP: *.c151.petrotel.pl 27.09.05, 15:58 w sezonie wakacyjnym dość ciekawe.A około pażdziernika nie wiem jak to wygląda. Byłem w sierpniu. Odpowiedz Link Zgłoś
radioaktywny Re: Bibione 27.09.05, 19:56 Po sezonie może być cicho i spokojnie, to też ma swój urok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elwira Re: Bibione IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 14:57 Witam , byłam w lipcu i sierpniu, jednym słowem super, choć strasznie dużo ludzi , ale piękna plaża i dużo knajp, knajpek , sklepów . Polecam. Byłam tam 8 razy więc wiem co mówię. W przyszłym roku jadę ponownie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox Re: Bibione 11.10.05, 19:25 No, no, 8 razy w Bibione i jeszcze za mało? Ciekaw jestem kiedy przyjdzie refleksja, że coś umknęło. Może za kolejne 8 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Bibione IP: *.streamcn.pl 12.10.05, 10:28 ho,ho o 7 za dużo!A ja byłam również w marcu-przejazdem zobaczyć jak wygląda i było super!Pusto,wszystko pozamykane,wydmy na plaży,przy odrobinie szczęścia można nawet spotkać Włocha pozawijanego w szaliki,czapki kożuchy/a było w ten dzień z 16 stopni ciepła, polecam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynek Re: Bibione IP: *.plock.mm.pl 24.10.05, 13:56 bardziej mnie interesuje czerwiec ewentualnie wrzesień. Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Bibione 02.11.05, 09:55 Osoby jezdzace do Bibione zajrza tu pewnie za kilka miesiecy. Na razie pozostaje Ci Google... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Bibione IP: 193.24.198.* 24.02.06, 13:39 We wrzesniu dużo emerytów i sąsiadów z południa ,od połowy września zaczynają zamykać sklepy i knajpki ,składać parasole, to już widać koniec sezonu. Mnie Bibione wogóle nie podoba się , ani w lipcu ani we wrześniu. W okolicy można znalezć ciekawsze miejsca,choć to zależy co komu odpowiada, Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynek Re: Bibione IP: *.plock.mm.pl 24.02.06, 18:54 w okolicy nie widzę ciekawszych miejsc na wczasy.Bibione mi odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Bibione 24.02.06, 23:01 nie lubię tego rodzaju miejscowości hotele, knajpki i sklepy z pierdółkami wszelakimi.. to nei są prawdziwe Włochy ale jesli chcesz po prostu odpcząć , polezeć na plazy to Bibione sie do tego nadaje. Do niczego wiecej, moim zdaniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynek Re: Bibione IP: *.plock.mm.pl 24.02.06, 23:28 ale o krok mam Wenecję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynek Re: Bibione IP: *.plock.mm.pl 24.02.06, 23:30 no i już jest atmosfera włoska włącznie z życiem nocnym. Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Bibione 25.02.06, 11:55 Atmosfera wloska przypominajaca bulgarska, hiszpanska itp. Sznur hoteli sprawi, ze roznice sa niewielkie. Do prawdziwych Wloch daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynek Re: Bibione IP: *.plock.mm.pl 25.02.06, 13:21 nie możesz twierdzić ,że okolice Wenecji i Wenecja to nie Włochy.To chyba gruba przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Bibione 25.02.06, 14:01 Mam na mysli miejscowosci typu Bibione. Sznur malo rozniacych sie hoteli i ustawionych pod sznurek parasoli plazowych. Wenecja to inny rozdzial. Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Bibione 25.02.06, 21:59 jesli chcesz zwiedzac to Wenecja jest pewnym argumentem przemawiającym za Bibione.. Odpowiedz Link Zgłoś
beti22 Re: Bibione 24.02.06, 23:59 Bibione to byly moje pierwsze wczasy ( zagraniczne:) ) i wtedy bardzo mi sie podobalo , ale teraz mam inne zdanie :( Jesli chodzi o Wlochy to bardzo podobalo mi sie Gargano pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynek Re: Bibione IP: *.plock.mm.pl 25.02.06, 11:42 ja nie piszę ,że jest to super miejsce na wszasy, jest dużo miejsc ciekawszych i lepszych.Ale w tym miejscu i w tej okolicy jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Bibione IP: *.54.89.2.tisdip.tiscali.de 25.02.06, 23:04 Jesli nie potrzebujesz tak szerokiej plazy jak w Bibione, moze Caorle ? Inny klimat :-) W kierunku Punta Sabbioni (prom do Wenecji) masz jeszcze Lido di Jesolo. Sezon raczej do polowy wrzesnia. Odpowiedz Link Zgłoś
chiavone Re: Bibione 27.02.06, 10:11 linn_linn 25.02.06, 11:55 + odpowiedz Atmosfera wloska przypominajaca bulgarska, hiszpanska itp. Sznur hoteli sprawi, ze roznice sa niewielkie. Do prawdziwych Wloch daleko. to kwestia widzenia "prawdziwych" Wloch ale masz racje Bibione to miejscowosc typowo wypoczynkowa jak wszystkie inne na wloskim wybrzezu "prawdziwe Wlochy" mozna znalezc z dala od morza, od turystow niezaleznie od regionu Odpowiedz Link Zgłoś