linn_linn 23.01.06, 14:21 Nie wiem, na ile mozna im ufac: znalazlam te strone przed chwila. Wklejam, gdyz moze sie przydac: www.tripadvisor.it/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chiavone Re: Hotele opinie 23.01.06, 14:52 co masz na mysli "ufac" ? prawdopodobnie, nie sprawdzalem kazdy hotel ma strone www. i mozna sobie tam sprawdzic niezaleznie od tego sa napewno tez inni, ktorzy proponuja te same hotele mieszkajac w Italii wiesz dobrze, ze firma "FUP" nie ma szans na egzystencje, zlikwiduje ja sama mafia bo w interesie mafii nie lezy kantowanie zwyklego turysty, oni kantuja PANSTWO takie jest moje zdanie, moge sie mylic Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Hotele opinie 23.01.06, 19:09 Mialam na mysli fakt, ze opinie moga byc podstawione. Nie chodzi mi o strony hotelowe, a opienie o hotelu. Na stronach wszystko wyglada rozowo. Reszta Twojego postu jest chyba nie na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
chiavone Re: Hotele opinie 24.01.06, 11:38 dlaczego nie na temat ? linn_linn, zastanawia mnie skad u naszych rodakow bierze sie ta ciagla nieufnosc, nawet jesli ludzie jak np. ty mieszkaja juz jakis czas za granica i wydawac by sie moglo, ze jej sie juz pozbyli mozesz mi to wytlumaczyc ? Odpowiedz Link Zgłoś
makda Re: Hotele opinie 24.01.06, 11:52 Akurat tripadvisor to jedna z najpopularniejszych witryn internetowych na swiecie- opinie zamieszczaja na niej glownie Amerykanie, Anglicy, Holendrzy, Francuzi, Niemcy, Australijczycy. tez niby nieufni? Ja np z niej korzystam bardzo czesto przed wyjazdami za granice. Ale fakt, ze glownie opisy dotycza hoteli 4 i 5*. Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Hotele opinie 24.01.06, 12:25 Nie chodzi o nieufnosc, a fakt, ze nie moge gwarantowac rzetelnosci opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
chiavone Re: Hotele opinie 24.01.06, 14:02 trzeba wierzyc wedle zasady, ze jest sie niewinnym dopoki nie udowodni sie winnemu winy > Nie chodzi o nieufnosc, a fakt, ze nie moge gwarantowac rzetelnosci opinii. i to wlasnie jest nieufnosc Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Hotele opinie 24.01.06, 15:25 Ty dajesz gwarancje ot tak sobie? Ja nie. To sie nazywa ostroznosc. A ta w ogole, podalam linka: kto chce wierzy, kto nie chce jego sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś