Gość: ela IP: *.static.dsl.as9105.com 31.01.06, 13:09 jak najtaniej dostac sie z Fiumicino do Termini? Terravision Express Wahadlowy oferuje mi return za 15 euro od osoby. duzo czy malo? moze jednak ichnim metrem najtaniej bedzie? dzieki za odp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linn_linn Re: Fiumicino - Termini 31.01.06, 15:10 Mozesz dojechac pociagiem do Roma Tiburtina i dalej metrem. www.romecity.it/Aeroportidiroma.htm Wez pod uwage wygode polaczenia bezposredniego: szczegolnie z uwagi na bagaz. Odpowiedz Link Zgłoś
elaweybridge Re: Fiumicino - Termini 31.01.06, 15:20 wszystko ladnie pieknie ale ten link mi nic nie mowi. wloskiego nie znam. lece tylko na weekend wiec bagaz nie ma znaczenia. czy to Terravision to tanio czy drogo? Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Fiumicino - Termini 31.01.06, 18:02 Taniej jest pociagiem i metrem. Poza tym return znaczy 15 euro w obie strony? Jesli tak, daj sobie spokoj. Masz wygode. Zaoszczedzisz mn. wiecej 2 euro w jedna strone. A tak w ogole przejrzyj watki o komunikacji w Rzymie i zapoznaj sie ze strona ATAC. www.atac.roma.it/ Przyda Ci sie na pewno. Chyba jest w przebudowie, gdyz nie widze wersji angielskiej / a byla na pewno /. Odpowiedz Link Zgłoś
hernandez Re: Fiumicino - Termini 31.01.06, 22:52 Ze stacji kolejowej na FIU odjezdzaja 2 pociagi- jeden bezposrednieo "express leonardo" na termini jedzie, drugi tanszy dojezdza do stacji metra. Tam wysiadasz i przesiadasz sie w metro i jestes na termini. Koszt (o ile dobrze pamietam cene na ten drugi pociag to 5eur+1eur za bilet na metro) w obie strony to daje 12EUR. Ktos mi kiedys mowil (albo pisal na tym forum) ze da sie jeszcze dojechac jakos kombinacyjnie busem ale ja sie z takim dojazdem nie spotkalem. Czy 15EUR to duzo w obie strony? Mozna zadac zydowskie pytanie "a co to jest duzo??:)". Odpowiedz Link Zgłoś
elaweybridge Re: Fiumicino - Termini 01.02.06, 12:15 dzieki za odp. > Czy 15EUR to duzo w obie strony? Mozna zadac zydowskie pytanie "a co to jest > duzo??:)". ... w stosunku do innych srodkow transportu na trasie Fiu - Termini. Odpowiedz Link Zgłoś