Gość: rogro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 15:56 Szukam jakiegoś taniego, ale przyzwoitego hotelu albo pensjonatu w Neapolu - czy ktoś ma jakąś wiedzę na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linn_linn Re: NEAPOL - szukam hotelu 24.02.06, 17:07 Ktos polecal juz Bed & Breakfast. Skorzystaj z wyszukiwarki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alka Re: NEAPOL - szukam hotelu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.06, 09:01 witam, ja też wybierałam sie do Neapolu, po trzech nocach w internecie najlepsza oferta, jaką znalazłam to hotel Prati 3 stars,Sniadania, klimatyzacja, w centrum jest promocja po dwóch nocach trzecia gratis. W sierpniu 6 nocy zapłaciliśmy 280 euro,pozdrawiam Jola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rth Re: NEAPOL - szukam hotelu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 20:06 poszukaj www.migracja.pl/index-hotele.html wybierz Italy, Naples, ustaw interesującą cię datę i fru... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gascoine Re: NEAPOL - szukam hotelu IP: *.adsl.inetia.pl 28.02.06, 20:11 na stronie www.hotelowerezerwacje.pl masz ponad 70 hoteli w Neapolu ! Rezerwacja online, płatność na miejscu. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś