maja58 15.03.06, 11:45 Witam,chcialabym sie dowiedziec czy ktos z Was byl w tym regionie.Jakie wrazenia i opinie.Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Azzurra Re: san benedetto del tronto IP: *.lubin.dialog.net.pl 15.03.06, 20:50 San Benedetto Del Tronto to nie jest region , ale małe , piękne miasto , można powiedzieć ,że taka miniatura Rimini , spokojne , nie ma tam wiele atrakcji , nadaje się tylko i wyłącznie na wakacje do spokojnego odpoczynku z rodziną. Odpowiedz Link Zgłoś
maja58 Re: san benedetto del tronto 16.03.06, 09:01 Dziekuje bardzo za odpowiedz.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiku_san Re: san benedetto del tronto IP: *.os1.kn.pl 17.03.06, 15:39 Byłam tam parę lat temu i mam nieco inne wrażenia: duży, dosyć hałaśliwy kurort z bardzo ładnymi plażami, długą promenadą i przepięknym parkiem palmowym. Niestety do tego ruchliwe ulice, mnóstwo samochodów itp. Byliśmy niedaleko w Alba Adriatica i wg mnie jest to właśnie typowy kurort rodzinny - też śliczne plaże, piękna promedada z palmami, dużo sklepów, kawiarenek. Odpowiedz Link Zgłoś