sylwiaw2 17.04.06, 10:35 Hej. Zwracam się do tych co byli lub mieszkają/mieszkali w Toskanii. Kto zechce mi pomóc przy pisaniu pracy mgr i wypełni dla mnie ankietę o Toskanii? Będę bardzo zobowiązana. Mój mail: sylwiaw2@gazeta.pl. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghe_72 Re: Toskania - ankieta 17.04.06, 12:21 co to znaczy "byli" ? jak długi pobyt kwalifikuje mnie do udzielenia odpowiedzi znajdujących sie w ankiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiaw2 Re: Toskania - ankieta 19.04.06, 10:27 Może być nawet tydzień, kilka dni. Mam dwa rodzaje ankiet, dla tych co byli krótko, np. na wycieczce kilkudniowej, a druga dla mieszkańców Toskanii. Wyślę ci ankietę na maila gazetowego:) Dziękuję z góry. Odpowiedz Link Zgłoś
wierzba_m Re: Toskania - ankieta 20.04.06, 15:20 Byłam pare razy w Toskanii - najdluzej 10 dni. Mozesz mi przeslac te ankiete :) Odpowiedz Link Zgłoś
jot.be Re: Toskania - ankieta 20.04.06, 16:22 Mogę spróbować. Tą pierwszą wersję. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyteza88 Re: Toskania - ankieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 18:22 Chętnie Ci pomogę, wyślij ankietę na mojego gazetowego maila. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiaw2 Re: Toskania - ankieta 24.04.06, 08:38 Zalogowałeś/aś się jako gość. Nie znam twojego maila:) Odpowiedz Link Zgłoś
mynia9 Re: Toskania - ankieta 21.04.06, 01:32 chetnie pomoge.spedzilam w toskanii sporo czasu na wakacjach,znam tez stalych mieszkancow:-) jesli przyda sie moja pomoc prosze pisac na maila gazetowego, pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiaw2 Re: Toskania - ankieta 14.05.06, 18:46 Tym, którzy się odezwali, dziekuję za pomoc. Jesteście kochani:) Czy nie znajdzie już nikt kto był w Toskanii? Piszcie, im więcej będę miała ankiet tym lepiej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
merda Re: Toskania - ankieta 15.05.06, 17:01 Mieszkam w Toskani.Jesli to nadal aktualne chetnie wypelnie twoja ankiete. Prosze o przeslanie na mail gazetowy.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
aani Re: Toskania - ankieta 17.05.06, 10:42 ja wypelnie - poprosze na maila gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiaw2 Re: Toskania - ankieta 21.05.06, 15:37 Dzięki za szybki odzew. Może jeszcze ktoś się zgłosi? :) Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: Toskania - ankieta 22.05.06, 16:36 jadę do florencji we wrześniu na 2 tygodnie.jeśli jeszcze wtedy będzie Ci to potrzebne,to możesz mi mailnąć tą ankietę po 15 września na gazetowego:) Odpowiedz Link Zgłoś
katy.8 Re: Toskania - ankieta 22.05.06, 17:30 Mozesz wyslac i do mnie-dzis oczywiscie,nie po wrześniu ;) A moze lepiej jak wkleisz gdzies tą ankiete,aby ludzie, ktorzy mogliby pomoc,wypełnili ja od razu, nie musząc dopiero Cie prosić o maila.. Odpowiedz Link Zgłoś