Gość: E. Re: Wróciłam z Rzymu służę pomocą IP: *.szwajcarska.pl 23.05.06, 17:07 Ja mam parę pytań :) 1. Będę w Rzymie 3 dni - co koniecznie zobaczyć? 2. Jakie są ceny? 3. Czy lepiej kupić 3 dniowy bilet na komunikację miejską? O ile dobrze się orientuję to kosztuje 11 euro? I może jeszcze jakieś inne cenne rady? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Wróciłam z Rzymu służę pomocą IP: *.lentex.com.pl 26.05.06, 09:10 Cześć, Potrzebuję informacji: jaką trasę wybrać do Rzymu z Katowic i jakie są ceny benzyny po drodze oraz we Włoszech. Innymi słowy porady dla prywatnego kierowcy. Z góry dziękuję. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prix Re: Wróciłam z Rzymu służę pomocą IP: *.kopnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 11:19 mam kilka pytan, wiec jesli sie oferujesz z pomoca, chetnie skorzystam :).Jak znalezc tani nocleg w okolicach Rzymu, jakie sa ceny, co warto, a czego nie, na co uwazac?Poradzisz cos? Odpowiedz Link Zgłoś
wjas1 Re: Wróciłam z Rzymu służę pomocą 17.06.06, 18:33 Wybieramy się z żoną do Rzymu za tydzień (na kilka dni). Moje pytania będą "sztampowe", lecz dla nas istotne. 1. Jakie są ceny biletów komunikacji miejskiej? Znalazłem gdzieś, że tygodniowy kosztuje 16 EUR. Nie wiem jednak, ile trzeba zapłacić za jednorazowy. A może są inne warianty, np. bilet rzydniowy? 2. Gdzie szukać dobrego (i niedrogiego, oczywiście) posiłku typu obiad lub obiadokolacja? Chodzi o rodzaj knajpki-lokalu oraz o to czy im dalej od centrum, tym taniej. Nie biorę pod uwagę żadnych fast foodów. Serdecznie pozdrawiam i proszę o odpowiedź na priva: wjs1@wp.pl Wojciech Jasiński Odpowiedz Link Zgłoś
lurien Re: Wróciłam z Rzymu służę pomocą 17.06.06, 20:20 Witam interesuje mnie cena tygpodniowego biletu komunikacji miejskiej, doszukalam sie informacji ze tygodniowy na autobus kosztuje 16 euro, ale nie wiem czy jest tez wazny na metro? Czy są jakies znizki dla studentów. Podaje link do informacji o trzydniowym bilecie www.romapass.it/index_en.html Odpowiedz Link Zgłoś
ewelline Re: Wróciłam z Rzymu służę pomocą 18.06.06, 12:35 Już chyba się niczego nie dowiemy od autorki wątku. Odpowiedz Link Zgłoś