Dodaj do ulubionych

Bibione - czy + ?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 09:59
Mam wykupiony apartament w Bibione w lipcu,ale tyle co sie teraz
nasłuchałam ,że to tak fatalne miejsce ,że aż szok. Czy to wszystko
prawda ? ,że woda to syf ,że plaże okropne i ogółem nie da się wypocząć. CZY
TO WSZYSTKO PRAWDA ??? Jestem załamana ,a gdzie błękitna flaga ,o której
wszyscy piszą ,itd.itp,i inne atrakcje ?. ufff już zgłupiałam poważnie i się
zmartwiłam mocno .
Obserwuj wątek
    • marghe_72 Re: Bibione - czy + ? 13.06.06, 11:24
      nie czytałas chyba zbyt dokładnie :)
      Bibione jest ok jesli sie chcę po prostu poleżec bykiem na plazy
      • linn_linn Re: blekitne flagi 2006 13.06.06, 12:01
        www.feeitalia.org/flag2006.htm
        • Gość: niki Re: blekitne flagi 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 12:03
          oco to są te niebieskie flagi?
          • aka10 Re: blekitne flagi 2006 13.06.06, 19:01
            Niebieska flaga na plaży lub przystani świadczy o tym, że dane miejsce spełnia
            szereg wymogów ekologicznych. Oznacza to między innymi, że woda jest czysta, że
            regularnie bada się jej stan i że zapewnione są wszelkie warunki sanitarno-
            higieniczne.
            • aka10 Re: blekitne flagi 2006 13.06.06, 19:03
              www.ecobaltic.gda.pl/
              Wiecej do poczytania.
              • agaa27 Re: Bibione 16.06.06, 12:09
                www.europol.com.pl/pl/static.php?id=22&lang=PL
                tu możesz dowiedzieć się również o Bibione
                • Gość: zbynek Re: Bibione IP: *.plock.mm.pl 16.06.06, 18:07
                  Bibione to dobre miejsce na wczasy - a przy okazji odwiedzisz Wenecję - codziennie
                  kursują autokary 15euro bilet/powrót w cenie/ za autokr ,statek.
                  W Bibione jest mnóstwo kafejek gdzie przy muzyce spędzisz czas do póżnych godzin
                  nocnych.Dla dzieciaków Lunapark itp.Plaża bardzo dobra i dobrze wyposażona .
      • Gość: km Re: Bibione - czy + ? IP: *.plock.mm.pl 28.06.06, 21:22
        tak
    • Gość: anna Re: Bibione - czy + ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 18:39
      byłam w bibione 4 lata temu było super i w tym roku też jadę,duża plaża i dużo
      ludzi ale coś się dzieje ,można pograć w piłkę ,morze cieplutkie i wogóle cool
      • Gość: wiesniak Re: Bibione - czy + ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 22:58
        u nas na wiosce tyz ciongle sie cus dzieje!
        Pod sklepem jest pelno ludzi i ciongle pija piwo i wino, mamy plarze a woda
        cieplutka i w pilke tyz mozna pograc na klepisku, to po co do Bibiona jechac.
        A takich dziewuch jak u nas we wiosce, to nima w calym Bibionie, no!
    • Gość: toja Re: Bibione - czy + ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 22:01
      byłam kilka razy .polecam.
    • tavola Re: Bibione - czy + ? 18.06.06, 23:29
      Witaj Vegusia
      my jedziemy 4 raz nasi znajomi chyba 10 to chyba samo mówi za siebie. My wolimy
      spędząc wieczory przde domkiem przy kominku oni cały wieczór imprezują w
      mieście dla każdego coś miłego. Miejsce jest świetne szczególnie jak ma się
      dzieci. Nie wiem kto takich bzdur Ci naopowiadał1 pozdr
      • Gość: tomoza Re: Bibione - czy + ? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.06.06, 08:41
        Witam! Mam pytanie o najlepszy dojazd samochodem do bibione? Proszę o
        propozycje.
    • Gość: zorro Re: Bibione - czy + ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 09:13
      Potwierdzam co pisali poprzednicy. Jeśli szukasz dzikich plaż i zwiedzania w
      stylu Frances Mayes to się rozczarujesz, jeśli zas interesuje Cię leżenie na
      plaży, dyskoteki, waterparki, sklepy z pamiątkami i liczna międzynarodowa brać
      turystyczna (z przewagą Polaków:) itp. to dobrze trafiłaś. Woda to tam
      rewelacyjna nie jest, ale ciepła przynajmniej. Generalnie Bibione i większośc
      okolic to takie Mielno we Włoszech :)) Pozdrówka
      • linn_linn Re: Bibione - czy + ? 19.06.06, 10:32
        Dobre podsumowanie: takie Mielno we Wloszech. Wiadomo czego nalezy oczekiwac, a
        czego sie nie uswiadczy. Co kto lubi... Najwazniejsze, aby dokonac
        odpowiedniego wyboru.
      • Gość: zbynek Re: Bibione - czy + ? IP: *.plock.mm.pl 19.06.06, 11:01
        co za bzdury z przewagą Polaków.A prawda jest taka,żę Polaków w Bibione jest
        bardzo mało ,a ci co tak twierdzą to albo tam nie byli albo byli tylko w Mielnie
        i im coś się pomieszało.
        • Gość: marghe_72 Re: Bibione - czy + ? IP: *.acn.waw.pl 19.06.06, 15:23
          Polaków w Bibione mało?
          he he he

wybaczcie, ale mnie to rozbawiło
      • Gość: pioi Re: Bibione - czy + ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 18:54
        a kiedy wyjezdzacie i na kiedy? Bo ja 30 czerwca :)
        • Gość: Vegusia Re: Bibione - czy + ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 15:18
          7.07.06 na tydzień
          • Gość: tim Re: Bibione - czy + ? IP: *.bait.pl / *.225.121.1.bait.pl 20.06.06, 19:54
            Bibione z dziećmi i bez dzieci ok. 7dni wystarczy z wycieczką do Wenecji.Do 7
            lipca jest tanio póżniej przyjeżdzają Niemcy i jest drogo.To jest miejscowość
            urlopowa dla rodzin włoskich
          • Gość: tim Re: Bibione - czy + ? IP: *.bait.pl / *.225.121.1.bait.pl 20.06.06, 19:56
            Bibione z dziećmi i bez dzieci ok. 7dni wystarczy z wycieczką do Wenecji.Do 7
            lipca jest tanio póżniej przyjeżdzają Niemcy i jest drogo.To jest miejscowość
            urlopowa dla rodzin włoskich.W sklepach trzeba mówić po polsku na wstępie to
            obniżają ceny.Ladne torebki.
    • perso Re: Bibione - czy + ? 21.06.06, 09:43
      bzdury - cały czas można coś dostać w rozsądnej cenie.Byłem w sierpniu- czyli
      szczycie urlopowym i na tydzień przed wyjazdem rezerwowałem apartament za
      przystępną cenę.
      • linn_linn Re: Bibione - czy + ? 21.06.06, 11:24
        Przystepna cena to pojecie wzgledne. Ceny w sierpniu sa wyzsze od tych z lipca
        czy czerwca: wystarczy przejrzec cenniki / chyba, ze szczesliwym trafem udalo
        Ci sie znalezc cos z last minute /.
        Co do Niemcow, znani sa z tego, ze otwieraja i zamykaja sezon. Przyjezdzaja
        tlumnie w maju i pazdzierniku / szczegolnie emeryci /.
        • Gość: zbynek Re: Bibione - czy + ? IP: *.plock.mm.pl 23.06.06, 13:18
          ok.
          • Gość: zb Re: Bibione - czy + ? IP: *.plock.mm.pl 23.06.06, 20:29
    • Gość: Elwira Re: Bibione - czy + ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 15:21
      Witam, bibione polecam bardzo, jadę tam 8 raz. W tym roku od 15.07-29.07

Pozdrawiam
      • Gość: tomy Re: Bibione - czy + ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 22:24
        Witam
        Jedziemy w tym samym terminie,miło by było się wcześniej poznać.Jak sądzisz?
    • jamx Re: Bibione - czy + ? 02.07.06, 23:01
      Witam.

Zamierzam wybrać się do Bibione pod koniec Sierpnia w 4 dorosłe osoby + 3 letnie
      dziecko. Czy polecicie jakieś "apartamenty" w przystępnej cenie i sprawdzone?

Co w Bibione warto zobaczyć gdy jest się pierwszy raz?

marghe_72 jako smakoszka dobrej kuchni polecisz jakąś restaurację tam z
      wyśmienitą pizzą?:)

Pozdrawiam

jamx
    • marusia811 Re: halo Vegusia ........ 03.07.06, 07:40
      • marusia811 Re: halo Vegusia ........ 03.07.06, 08:28
        po powrocie z Bibione, zacznij zaraz wypytywać o urlop na przyszły rok, tak
        jest lepiej niż pytać po wykupieniu, to tak jak musztarda po obiedzie, tu jest
        wystarczająca ilość ekspertów, którzy ci mogą doradzić

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka