Gość: marla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 08:05 Czy kempingi we Włoszech trzeba rezerwować z wyprzedzeniem? Czy w przypadku braku uprzedniej rezerwacji, możemy liczyć na wolne miejsca w lipcu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: kempingi we Włoszech IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.07.06, 12:24 ja byłam w okolicach Sorrento w ciemno, były miejsca , kiedyś zajechałam do Baia Domicia ( na południe od Rzymu) i tez były miejsca w lipcu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek06 Re: kempingi we Włoszech IP: *.dmz.totalpolska.pl / 62.29.248.* 07.07.06, 15:22 ja jednak radze nie jechac w ciemno, jesli nawet juz cos znajdziesz bez rezerwacji nie masz w zasadzie pola manewru odnosnie negocjacji cenowych, stajesz przed faktem dokonanym. Wrocilem tydzien temu z Wloch - miesiac wczesniej dokonalem rezerwacji w roznych miejscach, czasami znalezienie miejsca za rozsadne pieniadze bywa b. trudne. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Code Da'Vinci Rezerwowac domki , miejsca pod namiot niekonieczni IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 08.07.06, 01:21 Widzialem na stronach internetowych kempingow we Wloszech sugestie ,zeby rezerwowac wynajem domkow lub przyczep , miejsca pod namiot obiecywali bez rezerwacji . Kiedys w Pradze Czeskiej na nieduzym kempingu zabraklo miejsc , bylo juz pozno i ciemno i pani dala sie w koncu uprosic , pod warunkiem ,ze miejsce sobie znajde sam .Miejsca rzeczywiscie nie bylo i wprowadzilem sie komus na jego dzialke , ale ten ktos juz spal , a ja wyjechalem nastepnego dnia .We Wloszech brak miejsca jest maloprawdopodobny , a nawet jezeli kemping bylby prawie pelny , to nalezy nie zebrac o miejsce , tylko wywiedziec sie o najblizszym ,ktory bedzie luzniejszy .Co za przyjemnosc spac w ciasnym kurniku i byc budzonym do taktu seksmilosci mlodych vagabundow z kilku stron namiotu ? Odpowiedz Link Zgłoś