linn_linn 20.07.06, 14:29 Warto zajrzec, a w innych watkach moze umknac: www.romaturismo.it/v2/it/main.asp Sa tez pdf do pobrania: www.romaturismo.it/v2/richiestamateriali/en/richiestamateriali.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linn_linn Re: mapa Rzymu i Mediolanu 21.07.06, 09:04 Watek wyglada na spam, ale mimo wszystko radze zajrzec na strone. Oto co znalazlam dzisiaj: www.lecittadellemeraviglie.it/home.php Klikajac mozna pospacerowac, a tym samym zorientowac sie w ukladzie ulic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa linn linn ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 22:09 linn linn jestes boska ,wielkie dzieki za to mapke , jest kochana :) Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: linn linn ... 22.07.06, 08:50 Sama tam zagladam i odkrywam ciekawe rzeczy. Jeden z ciekawszych linkow o Rzymie / jest tez link do mapy Mediolanu /. A linka wrzucil ktos inny: mnie wydal sie godzien uwagi... Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: linn linn ... 24.07.06, 09:47 Ja też go odkryłam zupełnie przypadkowo- szukałam namiarów na slow food w Rzymie i wyplulo mi także i tę stronkę - okazało się że jest duuuuuuuzo przydatnych rzeczy. Dobrze linn, że wrzuciłas to "przed nawias". Odpowiedz Link Zgłoś