Dodaj do ulubionych

tropea-hotel bussola

21.07.06, 21:59
czy moze ktos byl lub slyszal?oprocz ich site nie moge sie doszukac zadnych
opinii.anna
Obserwuj wątek
    • linn_linn Re: tropea-hotel bussola 22.07.06, 08:56
      www.tripadvisor.it/Search?lc=it&submit.y=10&returnTo=&SearchTeaser=%28la+tua+destinazione%
      29&where=body&geo=1&submit.x=11&q=tropea+hotel+bussola&rcbtimeout=30000&txid=131
      471&ssrc=r
    • Gość: Bea Re: tropea-hotel bussola IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.07.06, 15:30
      Bie wiem jak hotel, natomiast Tropea to bardzo ładne, malownicze zabytkowe
      miasteczko, pięknie położone nad samym morzem na skałach. Morze czyste, ciepłe
      (bez żadnych zimnych prądów), i pływa w nim jakiś minerał jakby brokat. Bajka.
    • anna344 Re: tropea-hotel bussola 24.07.06, 11:45
      dzieki ale linn tam nie ma nic z kalabrii.jeszcze zobacze na venere.pozdrawiam.
      • linn_linn Re: tropea-hotel bussola 24.07.06, 13:26
        Wstaw "tropea bussola" w ramke:
        www.tripadvisor.it/
        Wyskoczy Ci 5 opinii: musisz tylko kliknac "Visualizza 5 risultati per tropea
        bussola nelle recensioni dei viaggiatori TripAdvisor".
        • anna344 Re: tropea-hotel bussola 24.07.06, 17:39
          dzieki, wyglada na ta ze calkiem fajny hotel. taa...w przyszlym roku kalabria
          nie bylam tam jeszcze.chyba turystyka na wielka skale tam jeszcze nie dotarla?
          • linn_linn Re: tropea-hotel bussola 24.07.06, 17:51
            Jesli masz na mysli taka, jak w Rimini, na szczescie nie. Pustki jednak nie
            oczekuj.
          • Gość: W.B. Re: tropea-hotel bussola IP: *.68.76.13.brzesko76.tnp.pl 24.07.06, 18:54
            Byłem w Tropei trzy dni temu i jak dla mnie to zrobiło się zatłoczone i ruchliwe miasteczko
            • anna344 Re: tropea-hotel bussola 24.07.06, 19:30
              oczywiscie zdaje sobie sprawe z faktu ze nie bede tam sama :) ale majac
              samochod mysle ze znajda sie jakies nieturystyczne miejsca.pierwszy tydzien mam
              zamiar spedzic w okalicach pesaro tam tez pewnie pusto nie bedzie,ale niestety
              musze isc na kompromis z reszta rodzinki ktora kategorycznie zada plazy i
              basenu.i tak dobrze ze ze mna chca jechac do wloch i nie musze "garowac"w
              tunezji:)oni maja przeciez wiekszosc glosow...pozdrawiam
              • linn_linn Re: Capo Vaticano 24.07.06, 19:54
                Niedaleko masz Capo Vaticano, choc z roku na rok miejscowosc coraz bardziej
                znana. Troche dalej Amantea. Zajrzyj tez w gory. Tam turystow nie ma i mozna
                zobaczyc prawdziwa Kalabrie.
                • anna344 Re: Capo Vaticano 25.07.06, 12:11
                  dzieki dzieki ,nawet sie zastanawiam czy nie poleciec prosto do kalabrii i tam
                  wypozyczyc auto.pierwotnie mielismy jechac samochodem 9mieszkam w belgii) i
                  zrobic pare przystankow m. in. milano i wspomniane pesaro.pozdrawiam milo.
                  • linn_linn Re: Capo Vaticano 25.07.06, 13:26
                    Kilka lat temu rodzina mojego malzonka jechala z Holandii: ojciec samochodem z
                    bagazami, sprzetem do plywania, opalania itp. Zona i maluchy i jeszcze ktos z
                    rodziny tanim samolotem do Rzymu. Tam sie spotkali i dalej do Kalabrii...
                    Podobnie w drodze powrotnej. Nie wiem jak to wychodzi finansowo, ale oni byli
                    zadowoleni. Mogli w ten sposb zwiedzic Kalabrie wlasnym samochodem, a
                    jednoczenie nie meczyc dzieci podroza.
                    • anna344 Re: Capo Vaticano 25.07.06, 14:24
                      hehe..w tamtym roku to ja z dzieckiem samochodem a malzonek tanim samolotem do
                      pizy..u mnie to nie przejdzie.ale dziecko to juz wlasciwie nie dziecko..w
                      przyszlym roku 14 lat finansowo to chyba samolotem taniej odpadaja noclegi po
                      drodze autostrady no i paliwo.teraz to chyba za wczesnie orientowac sie w
                      cenach lotow ,ale sie rozejze,a samochod to chyba w granicach 30 euro/dzien jak
                      tu na forum sie zorientowalam.ale ciagnie mnie taka przejazdzka przez but,oj
                      ciagnie.
                      • Gość: ron5 Re: Capo Vaticano IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 07:01
                        Z wypowiedzi rozumiem ,że Capo Vaticano jest spokojne?Jadę do Kalabrii w
                        Październiku i zastanawiam się czy rezerwować czy nie.Jadę bez dzieci,więc mogę
                        trochę "pocierpieć" szukając.Możecie doradzić?Pozdrawiam.
                        • linn_linn Re: Capo Vaticano 26.07.06, 09:06
                          W pazdzierniku jest juz sporo po sezonie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka