dzoana_jot 26.07.06, 21:28 Pytanie niestandardowe. Jakie obowiązują zasady korzystania z leżaków na plaży. Czy miejsca są numerowane jak w kinie, rząd 78 miejsce 49???? Czy dowolnie mozna je zajmować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ennka Re: plaża w Bibione 26.07.06, 21:52 Numerowane i wyznaczane przez obługę plaży. Jesli są wolne miejsca możesz wybrać ,ale w szczycie sezonu nie bedzie za duzo mozliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
dzoana_jot Re: plaża w Bibione 26.07.06, 22:15 dzięki. Wybieramy się we wrześniu, więc moze nie będzie zbyt dużego tłoku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynek Re: plaża w Bibione IP: *.plock.mm.pl 27.07.06, 00:09 z leżaków nie musisz korzystać.Nad samym możem jest kawał plaży na którym bardzo dużo osób/szczegolnie włochów/rozkłada swój sprzęt i biwakuje. Parasol z leżakami masz ponumerowany - może być to miejsce z którego nie widzisz morza.Jest to numer do ciebie przypisany.Głupio jest zająć jakiś inny numer w lepszym miejscu/a można - bo nikt tego nie sprawdza/ale gdy tam się rozłoszyż a przyjdzie ktoś co do niego należy ten numer- to jak będziesz wyglądał. Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: plaża w Bibione 27.07.06, 09:16 Przestrzen tuz przy wodzie sluzy do przechodzenia wzdluz plaz. Nie sadze, aby bylo to dobre miejsce. Szczegolnie w szczycie sezonu. Odpowiedz Link Zgłoś
dzoana_jot Re: plaża w Bibione 27.07.06, 10:41 Trochę przeraża mmnie kwestia ulokowania się na plaży w 25 rzędzie, miejsce 78, jak w kinie. Jak oceniacie urlop w Bibione, z załozenia ma to byc miejsce bazowe do wojaży po okolicy. Jedziemy samochodem i chcemy jak najwiecej zobaczyć. Co wedłyg Was, poza standardowymi miejscami typu Wenecja, Verona, etc. warto zobaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: plaża w Bibione IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:55 polecam wycieczkę do jaskini w Postojnej (Słowenia) a przy okazji, bo po drodze, Triest. Miłego wypoczynku Odpowiedz Link Zgłoś
dzoana_jot Re: plaża w Bibione 27.07.06, 11:26 jedziemy z Warszawy i mamy zamiar jadąc w tamtą stonę zatrzymać się na jeden dzień w Wiedniu (nocleg pod Wiedniem). A w drodze powrotnej moze Bratysława? Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: plaża w Bibione 27.07.06, 12:27 To nie powinnas jechac do Bibione. Odpowiedz Link Zgłoś
sam_diabel Re: plaża w Bibione 27.07.06, 12:53 mnie draznią plaże z ponumerowanymi miejscami, które może i sprawiają wrażenie ekskluzywnych i mozna się niby pochwalić efektownymi zdjęciami przed znajomymi z Polski, ale co to ma wspólnego z wypoczynkiem i luzem? Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: plaża w Bibione 27.07.06, 12:59 dzoana_jot napisała: > Trochę przeraża mmnie kwestia ulokowania się na plaży w 25 rzędzie, miejsce 78, > > jak w kinie. Jak oceniacie urlop w Bibione, z załozenia ma to byc miejsce > bazowe do wojaży po okolicy. Jedziemy samochodem i chcemy jak najwiecej > zobaczyć. Co wedłyg Was, poza standardowymi miejscami typu Wenecja, Verona, > etc. warto zobaczyć? jak Wenecja to i Murano Padwa i okolice Arqua' Petrarka - urocze małe miasteczko takie miejscowosci jak Castelfranco Veneto, Cittadella Odpowiedz Link Zgłoś
kocio22 Re: plaża w Bibione 27.07.06, 13:12 Dopiero co wróciłam z Bibione i mimo, że byłam w pełni sezonu, plaża była często w połowie pusta. Po prostu chyba nie wszyscy znoszą taki upał, szczególnie, że dużo osób przyjeżdża z dziećmi. Poza tym mają najczęściej baseny w ośrodkach. Plaża jest poza tym bardzo szeroka, więc gwarantuje spokój dla każdego. A morze fantastycznie ciepłe! Odpowiedz Link Zgłoś
dzoana_jot Re: plaża w Bibione 27.07.06, 13:26 A co z plagą komarów, słyszałam, ze jest ich tam sporo, prawda to?? I jeszcz pytanie a propos dojazdu. Którędy najszybciej, najsprawniej i najtaniej (opłaty za czeskie autostrady podobno sporo kosztują)? Lepeij kupić winety w PZM-ocie czy na trasie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynek Re: plaża w Bibione IP: *.plock.mm.pl 27.07.06, 14:12 do Bibione jechałem Czechy ,Austria,Włochy/ w kierunku Udine -Bibione/. z Bibione pojechałem na Triest, następnie Słowenia,Austria,Czechy. Droga powrotna zabrałami dużo mniej czasu,żadnych korków,w Słoweni cały czas autostrada, luz zupełny.Koszty przejazdu niższe. Dlatego polecam wariant trasy przez Słowenię. Winety najlepiej kupić zaraz po przekroczeniu granicy - są 1/3 tańsze. Odpowiedz Link Zgłoś