Dodaj do ulubionych

pogoda w rzymie

10.11.06, 18:09
napiszcie mi moi drodzy jaka jest pogoda w marcu wybieram sie do rzymu
pierwszy raz. chcialabym zobaczyc prawdziwa wiosne w rzymie
Obserwuj wątek
    • Gość: chuckydoll Re: pogoda w rzymie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.06, 14:25
      Właśnie wszedłem na forum żeby uzyskać odpowiedź na to samo pytanie :)
      Przyłączam się do prośby porzeczki80
    • Gość: łukaszuk Re: pogoda w rzymie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 12:49
      mam ten sam problem :) można prosić o pomoc ?
      • linn_linn Re: pogoda w rzymie 29.11.06, 15:53
        Nie bardzo rozumiem: szukacie wrozki, chceie sie ubezpieczyc od deszczu?
        Dzisiaj w duzej czesci Wloch jest 20 stopni, a mamy prawie grudzien. Moje
        doswiadczenie mowi mi, ze mozna sie spodziewac kazdej pogody w kazdym miesiacu.
        Sprawdzilam to ostatnio w czasie pazdziernikowych upalow w gorach. Statystyki
        znajdziecie tu:
        uk.weather.com/weather/climatology/ITXX0067?x=9&y=10
        A jak bedzie? Nikt tego nie wie. Ogolnie rzecz biorac Rzym ma klimat bardzo
        przyjazny.
        • Gość: mef Re: pogoda w rzymie IP: *.telkonet.pl 24.01.07, 11:12
          nprawde jestes beznadziejna nie szukamy wrozki tylko kogos kto zna sie na
          rzeczy:)srednie temperatury mam gdzies wole opinie ludzi ktorzy miszekaj we
          wloszech. jesli nie mozesz pomoc to nieodpisuj
          • mediterraneo1978 Re: pogoda w rzymie 24.01.07, 13:54
            Odczep sie od linn linn, bo to osoba która akurat mieszka we Włoszech i jest tu
            na forum bardzo pomocna.
            Zadam Ci inne pytanie : jakiej pogody spodziewac sie w Polsce w dlugi weekend
            majowy ?
            W marcu we Włoszech pogoda jest zmienna i niepewna. Potrafi byc chlodno dosc
            tez.
          • mediterraneo1978 Re: pogoda w rzymie 24.01.07, 13:54
            Odczep sie od linn linn, bo to osoba która akurat mieszka we Włoszech i jest tu
            na forum bardzo pomocna.
            Zadam Ci inne pytanie : jakiej pogody spodziewac sie w Polsce w dlugi weekend
            majowy ?
            W marcu we Włoszech pogoda jest zmienna i niepewna. Potrafi byc chlodno dosc
            tez.
            • Gość: jablecznik Re: pogoda w rzymie IP: *.pergole.net 24.01.07, 14:01
              Pytanie nie było całkiem bez sensu. Jeżeli w marcu standardowo w jakimś regionie swieci słońce to bym tak napisał w odpowiedzi na powyżej postawione pytanie. To już daje jakiś ogląd sytuacji. Można też napisać że pogoda w tym okresie jest tak zmienna że nie sposób napisać jakiej należy sie spodziewać. Proste i bez odsyłania do wróżki!
            • Gość: adam Re: pogoda w rzymie IP: *.telkonet.pl 03.02.07, 09:19
              matko przeciez nikt nie pyta o dokladna temperature
              pyrnaie brzmi czy mozna zobaczyc prawdziwa wiosne !!!!znaczy sie zielen !!!!
              pytanie nie dotyczylo zreszta 3 dni tylko calego miesiaca szcunek!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka