Gość: gość IP: *.dynip.asn.pl 09.01.07, 14:19 Mam pytanie jak dokładniej wygląda wyposażenie namiotów. Czy jest miejsce na ubrania, czy powinniśmy coś zabrać żeby gotować. Wiem, że coś tam ma być ale nie opisują tego tak dokładnie jak w Eurocampie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: wnętrze namiotu z Vacansoleil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 14:47 Namiot Vacansoleil jest w środku identyczny jak ten Eurocampu. Różnią się tylko kolorami. Warto zabrac wieszaki. Garnki,naczynia, sztućce są w namiocie. Żartowalismy kiedys, że namioty dla większości firm namiotowychI ( poza selectcampem icanvasem) wedle jednego wykroju z pewnością szyje ta sana firma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: wnętrze namiotu z Vacansoleil IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 21:25 Witam. Tak jak już napisano wnętrze namiotów wszystkich firm typu vacansoleil są prawie identyczne. Proponuję wejść na stronę www.selectcamp.com.pl i odbyć "wirtualną podróż" po ich namiocie. Co do miejsca na ubrania to trochę ich jest na wieszaku, choć część rzeczy trzeba oczywiście trzymać w torbach. Osobiście ostatnio wziąłem ze sobą składany wieszak na ubrania (z IKEI bodajże za 20 zł). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wnętrze namiotu z Vacansoleil IP: *.dynip.asn.pl 09.01.07, 22:42 Dzięki za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark Re: wnętrze namiotu z Vacansoleil IP: *.asta-net.com.pl 10.01.07, 20:59 Wnętrze namiotu jest takie jak opisują forumowicze powyżej. My wzieliśmy trochę wieszaków dodatkowo, a z uwagi na fakt ze byliśmy w namiocie we trójkę - jedno z łóżek poświeciliśmy na garderobę. Spełniło swoją rolę. A swoją drogą tej garderoby wzieliśmy ... o wiele za dużo - nie ma najmniejszego problemu, żeby coś szybko uprać i schnie bardzo szybko. W tym roku pakowanie ciuchów będzie dużo krótsze. Odpowiedz Link Zgłoś