Dodaj do ulubionych

wnętrze namiotu z Vacansoleil

IP: *.dynip.asn.pl 09.01.07, 14:19
Mam pytanie jak dokładniej wygląda wyposażenie namiotów. Czy jest miejsce na
ubrania, czy powinniśmy coś zabrać żeby gotować. Wiem, że coś tam ma być ale
nie opisują tego tak dokładnie jak w Eurocampie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: wnętrze namiotu z Vacansoleil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 14:47
      Namiot Vacansoleil jest w środku identyczny jak ten Eurocampu. Różnią się tylko
      kolorami. Warto zabrac wieszaki. Garnki,naczynia, sztućce są w namiocie.
      Żartowalismy kiedys, że namioty dla większości firm namiotowychI ( poza
      selectcampem icanvasem) wedle jednego wykroju z pewnością szyje ta sana firma.
    • Gość: darek Re: wnętrze namiotu z Vacansoleil IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 21:25
      Witam. Tak jak już napisano wnętrze namiotów wszystkich firm typu vacansoleil są prawie identyczne. Proponuję wejść na stronę www.selectcamp.com.pl i odbyć "wirtualną podróż" po ich namiocie. Co do miejsca na ubrania to trochę ich jest na wieszaku, choć część rzeczy trzeba oczywiście trzymać w torbach. Osobiście ostatnio wziąłem ze sobą składany wieszak na ubrania (z IKEI bodajże za 20 zł).
      • Gość: gość Re: wnętrze namiotu z Vacansoleil IP: *.dynip.asn.pl 09.01.07, 22:42
        Dzięki za odpowiedź.
        • Gość: mark Re: wnętrze namiotu z Vacansoleil IP: *.asta-net.com.pl 10.01.07, 20:59
          Wnętrze namiotu jest takie jak opisują forumowicze powyżej. My wzieliśmy trochę
          wieszaków dodatkowo, a z uwagi na fakt ze byliśmy w namiocie we trójkę - jedno
          z łóżek poświeciliśmy na garderobę. Spełniło swoją rolę. A swoją drogą tej
          garderoby wzieliśmy ... o wiele za dużo - nie ma najmniejszego problemu, żeby
          coś szybko uprać i schnie bardzo szybko. W tym roku pakowanie ciuchów będzie
          dużo krótsze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka