mama_68 09.02.07, 18:22 witam. Chciałabym zapytać o campingi we Włoszech proponowane przez firmę Selectcamp. czy ktoś był z tą firmną jakie ma doświadczenia i opinię.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: e Re: Selectcamp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 18:54 Selectcamp, Eurocamp i Vacansoleil są podobne. Wszystkie kampy, jakie zaliczyliśmy w It. były OK. Zamów sobie darmowe katalogi z tych firm, to zobaczysz oferty. Na wielu kampach znajdziesz syskie tsy firmy obok siebie. Jednak mam wrażenie, że dewizą Selectcampu jest: "Polacy jeżdżą na letnie wakacje wiosną"... Cennik w terminach letnich ucieka o kilkadziesiąt % do przodu od Vacansoleil'a. Eurocamp jest w środku cen, ale warto ich wybrać, gdy chcesz jechać na wypasiony kamp.- oni różnicują ceny ze wzlędu na region i okres, a nie ze względu na ilość gwiazdek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOTTI Re: Selectcamp IP: *.adsl.inetia.pl 10.02.07, 00:33 Chcesz jechać pod namiot czy mobil i jak dużą ekipką- mam propozycję. Odpowiedz Link Zgłoś
aja1974 Re: Selectcamp 10.02.07, 11:44 Jeżeli odpowiadaja Wam namiot to my wybieramy się z eurocampem w drugiej połowie sierpnia mamy już rezerwację na 10 noclegów Langwedocja i 4 noclegi J.Garda(parki rozrywki). Proponuję trzy wolne miejsca w namiocie i samochodzie co pozwoli obniżyć koszty do 2000zł na rodzinę, kwota zawiera cenę namiotu i dojazdu (paliwo+autostrady), natomiast należy doliczyć jeszcze wyżywienie i atrakcje. Taką formę wakacji praktykujemy już od kilku lat i zawsze było rewelacyjnie. Jeżeli jesteście zainteresowani podaj adres poczty mogę przesłać fotki i odpowiedzieć na pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
aja1974 Re: Selectcamp 10.02.07, 11:48 Zapomniałam dodać że jedziemy z 13 letnią córką. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_68 Re: Selectcamp 10.02.07, 12:41 Myślimy o domkach nie namioty, 3 osobowa rodzina 14 letni syn, w rachubę wchodzi tylko 1 połowa sierpnia. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś