rabarberok 11.02.06, 15:55 wybory2002.pkw.gov.pl/grada/gw1/w24/m2472/o18151/k2875.htmlciekawe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcin_krysinski Re: Marcin 16 15.02.06, 18:41 Pewnie. Ale to były te kluczowe... :) Odpowiedz Link Zgłoś
zmarzniety1 Re: Marcin 16 15.02.06, 19:00 Panie Marcinie niech się Pan nie martwi, jeśli się Pan sprawdzi i sprawa PEC-u zostanie dogłębnie wyjaśniona, winni odsunięci od koryta, to może Pan liczyć na dużo większe głosy które na pewno dadzą Panu fotel radnego miasta. Wystarczy wsłuchać się w to co mają do powiedzenia klienci - mieszkańcy obsługiwani przez tą firmę by obalić wszelki mity o szlachetnej nieskaźitelności tych "Panów". Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_krysinski Re: Marcin 16 15.02.06, 19:14 > Panie Marcinie niech się Pan nie martwi, jeśli się Pan sprawdzi i sprawa PEC-u > zostanie dogłębnie wyjaśniona, winni odsunięci od koryta, to może Pan liczyć na > dużo większe głosy które na pewno dadzą Panu fotel radnego miasta. Każdy pionek ma w plecaku buławę hetmańską... Staram się wyłapać te głosy - tylko jak na razie to głównie jakieś pianobijstwo jest. Gdzie te afery? Że strona internetowa? To sprawdzę. Pytam zupełnie serio: Gdzie ta afera? Podpowiedzcie skoro sam nie daję rady i niczego na razie nie wypatrzyłem? Podsuńcie informację innym członkom RN. Odpowiedz Link Zgłoś
zmarzniety1 Re: Marcin 16 15.02.06, 19:20 Ludzie się boją i nikt nic głośno nie powie nie bądź naiwny ! po to padł ten temat by ktoś taki jak Ty odebrał to jako iskierkę że coś jest nie tak ! Jeśli nie ty jako członek RN to kto ??? Pozatym wystarczy przejrzeć dokumentację firmy by sobie samemu odpowiedzieć na to pytnie. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_krysinski Re: Marcin 16 15.02.06, 19:43 Z tym strachem to ciekawe. Jeśli ktoś się boi powiedzieć coś anonimowo, pisząc z kawiarenki internetowej - coś co jest prawdą a nie kalumnią. To ja tego nie rozumiem. No chyba, że ten ktoś tak naprawdę nic nie wie. Albo co gorsza po prostu ściemnia. Nikt nie musi podawać nazwiska przecież. No i czego się "wiedzący" boi? Że mu zakręcą ciepło za karę? O ile wiem to wyłącza się tym co nie płacą. Kopanie w dokumentach...? Zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
zmarzniety1 Re: Marcin 16 15.02.06, 20:18 coś mi tu zalatuje na marnote (s)pecowską, kto cię tu nasłał he ? daruj sobie i tak się nic nie dowiesz skoro jedynym twoim celem jest zrzucenie sprawy na boczny tor ale to ci se ne uda, sprawa i tak zostanie wyjaśniona wszak wybory się zbliżają a dziennikarze nie spią Panie Krysiński coś marny z pana członek RN (o ile to nie jest jakaś ściema z twojej strony), jak powiedziałem dobrze że wybory już niebawem. z mojej strony koniec tematu, to strata czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_krysinski Re: Marcin 16 15.02.06, 20:40 > coś mi tu zalatuje na marnote (s)pecowską, kto cię tu nasłał he ? daruj sobie i > tak się nic nie dowiesz jak mawiają ludwisarze: "Dzwon głośny bo w środku pusty..." może być bez odbioru Odpowiedz Link Zgłoś