11.02.06, 15:55
wybory2002.pkw.gov.pl/grada/gw1/w24/m2472/o18151/k2875.htmlciekawe?
Obserwuj wątek
    • marcin_krysinski Re: Marcin 16 15.02.06, 18:41
      Pewnie. Ale to były te kluczowe... :)
      • zmarzniety1 Re: Marcin 16 15.02.06, 19:00
        Panie Marcinie niech się Pan nie martwi, jeśli się Pan sprawdzi i sprawa PEC-u
        zostanie dogłębnie wyjaśniona, winni odsunięci od koryta, to może Pan liczyć na
        dużo większe głosy które na pewno dadzą Panu fotel radnego miasta.

Wystarczy wsłuchać się w to co mają do powiedzenia klienci - mieszkańcy
        obsługiwani przez tą firmę by obalić wszelki mity o szlachetnej nieskaźitelności
        tych "Panów".

• marcin_krysinski Re: Marcin 16 15.02.06, 19:14
          > Panie Marcinie niech się Pan nie martwi, jeśli się Pan sprawdzi i sprawa PEC-u
          > zostanie dogłębnie wyjaśniona, winni odsunięci od koryta, to może Pan liczyć na
          > dużo większe głosy które na pewno dadzą Panu fotel radnego miasta.

Każdy pionek ma w plecaku buławę hetmańską...

Staram się wyłapać te głosy - tylko jak na razie to głównie jakieś pianobijstwo
          jest. Gdzie te afery? Że strona internetowa? To sprawdzę.
          Pytam zupełnie serio: Gdzie ta afera? Podpowiedzcie skoro sam nie daję rady i
          niczego na razie nie wypatrzyłem? Podsuńcie informację innym członkom RN.
          • zmarzniety1 Re: Marcin 16 15.02.06, 19:20
            Ludzie się boją i nikt nic głośno nie powie nie bądź naiwny ! po to padł ten
            temat by ktoś taki jak Ty odebrał to jako iskierkę że coś jest nie tak ! Jeśli
            nie ty jako członek RN to kto ??? Pozatym wystarczy przejrzeć dokumentację firmy
            by sobie samemu odpowiedzieć na to pytnie.
            • marcin_krysinski Re: Marcin 16 15.02.06, 19:43
              Z tym strachem to ciekawe. Jeśli ktoś się boi powiedzieć coś anonimowo, pisząc z
              kawiarenki internetowej - coś co jest prawdą a nie kalumnią. To ja tego nie
              rozumiem. No chyba, że ten ktoś tak naprawdę nic nie wie. Albo co gorsza po
              prostu ściemnia. Nikt nie musi podawać nazwiska przecież.

No i czego się "wiedzący" boi? Że mu zakręcą ciepło za karę? O ile wiem to
              wyłącza się tym co nie płacą.

Kopanie w dokumentach...? Zobaczymy.
              • zmarzniety1 Re: Marcin 16 15.02.06, 20:18
                coś mi tu zalatuje na marnote (s)pecowską, kto cię tu nasłał he ? daruj sobie i
                tak się nic nie dowiesz skoro jedynym twoim celem jest zrzucenie sprawy na
                boczny tor ale to ci se ne uda, sprawa i tak zostanie wyjaśniona wszak wybory
                się zbliżają a dziennikarze nie spią

Panie Krysiński coś marny z pana członek RN (o ile to nie jest jakaś ściema z
                twojej strony), jak powiedziałem dobrze że wybory już niebawem.

z mojej strony koniec tematu, to strata czasu.
                • marcin_krysinski Re: Marcin 16 15.02.06, 20:40
                  > coś mi tu zalatuje na marnote (s)pecowską, kto cię tu nasłał he ? daruj sobie i
                  > tak się nic nie dowiesz

jak mawiają ludwisarze: "Dzwon głośny bo w środku pusty..."

może być bez odbioru

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka