Dodaj do ulubionych

Taormina mare-hotel Antares

IP: *.rzeszow-moniuszki.sdi.tpnet.pl 22.04.03, 00:41
Czy ktoś był w tym hotelu lub w okolicy? Interesuje mnie standard hotelu i
plaże: w jednym miejscu czytam, że kamieniste, w innym że piaszczysto-
żwirowe. Jak jest naprawdę? Czy można chodzić boso? O samej Taominie już
trochę wiem.

Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: Taormina mare-hotel Antares IP: 195.20.110.* 22.04.03, 11:33
      Hotel Antares jest w miejscowości Lajotani,hotelowe busy dowożą do Taorminy
      ( chyba do godz.16 ).Hotel Antares nie jest jednym hotelem (
      ( standard od *** do **** gwiazdek,najwyższe piętra to ****).
      Byłam w tym hotelu (***) i odpowiadał temu standartowi.
      Plaża prywatna dla hotelu z parasolami i łóżkami,piaszczysto-żwirowa
      ale w czerwcu tak parzyła,że nie można było chodzić na boso.
      Sycylia to kraj słońca i cytryny.

Taormina i okolice przepiękne.
      Polecam wyjazd w te okolice i hotel Antares.
      Jeśli interesują Cię dodatkowe informacje,napisz
      • Gość: marta Re: Taormina mare-hotel Antares IP: *.citicorp.com 23.04.03, 12:47
        heloo!
        mam pytanko.. a jakie ceny są w hotelu w jakim bytowałeś? ot tak na przykład
        2osobowy pokój z widokiem.. hmm?

dzięki za odpowiedź
        • Gość: Gość Re: Taormina mare-hotel Antares IP: 195.20.110.* 23.04.03, 15:08
          Przepraszam za pomyłke, ale Hotel Antares jest w miejscowości Letojanni.
          Byłam w tym hotelu w 2001 roku, pobyt wykupiony przez biuro podróży
          ( śniedanie i obiadokolacje w formie bufetu).
          Dla ścisłości hotel Antares (***) połączony jest z dwoma hotelami
          najwyższy standart to Olimpo (****).
          Przez wyszukiwarke możesz znaleść informacje o tych hotelach
          np.Hotel Antares Letojanni

A Moderate First Class hotel, set in a panoramic position in Letojanni. Rooms
          have balcony, sea view and are well equipped. Hotel facilities include a
          restaurant, bar, pool and car park. Lift to the beach is available. Excellent 3
          star hotel (Italian ranking) with vast outdoor pool. The clients may use the
          Grill restaurant and the Guym of Hotel Olimpo. The modern furnished rooms have
          a shower or bath, air conditioning (in use during high season only), telephone,
          mini-bar, SAT-TV and safety deposit box. Room types : D1B with balcony and sea
          view. D1C without balcony/sea view S1C double room without balcony/sea view,
          single use only In high season the hotel offers Tea Time with coffee, tea and
          biscuits. Against a supplement to pay locally, All Inclusive is available in
          high season. Guests may use the facilities of Hotel Olimpo (some are against
          payment).
          Taormina City 5 km, Fontanarossa Airport Catania CTA 45 km, LetoJanni Train
          Station 0.5 km, Greek Amphitheatre 5 km, Catania 45 km
          • Gość: mel Re: Taormina mare-hotel Antares IP: *.centrala.kbsa / 10.3.16.* 23.07.03, 14:15
            Gość portalu: Gość napisał(a):

> Przepraszam za pomyłke, ale Hotel Antares jest w miejscowości Letojanni.
            > Byłam w tym hotelu w 2001 roku, pobyt wykupiony przez biuro podróży

w jakim biurze???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka