Gość: kleo IP: 195.20.110.* 25.04.03, 11:21 Lada dzień wybieram się na wycieczkę z Itaką - jakie macie doświadczenia z tym biurem? Może jakieś dobre rady na objazdówkę do Włoch ktoś mógłby mi podać? Będę zobowiązana pozdrawiam weekendowo Kleo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: Sorrento Tour z Itaką IP: 195.205.225.* 05.05.03, 08:29 Dosyć późno pytasz się o opinie dotyczące tej wycieczki skoro jedziesz na dniach, a może już pojechałaś. Niestety nie mogę Ci pomóc, nie mam doświadczeń z tą firmą, zainteresowałam się Twoją prośbą ponieważ sama jadę z nimi na podobną wycieczkę latem. Próbowałam zaczerpnąć inforamcji na różnych forach i udało mnie się znależć zaledwie dwie, bardzo skrajne, jedna bardzo negatywna szukaj: Bella Italia, druga bardzo pozytywna, już nie pamiętam dokładnie gdzie. Ta pierwsza przede wszystkim bardzo negatywnie opisuje hotele, ale to trzeba wziąć pod uwagę jadąc do Włoch, bywają hotele **** na zewnątrz lux a w środku nędza i rozpacz. Nie ukrywam, że interesuje mnie Twoja opinia po powrocie, więc jeśli to przeczytasz to proszę Cię o odpowiedź czy zechcesz podzielic się uwagami, wówczas podam Ci mojego e'maila Pozdrawiam i życzę udanej wycieczki Odpowiedz Link Zgłoś