Dodaj do ulubionych

okolice Rimini - camping

IP: 194.42.116.* 16.04.07, 10:33
myślimy o wyjeździe w lipcu z dziećmi (9 i 13 lat) do Włoch np. w okolice
Rimini; preferujemy wypoczynek pod namiotem, czy ktoś mógłby polecić jakiś
fajny, tani camping w tej lub innej okolicy
Obserwuj wątek
    • denidoro Re: okolice Rimini - camping 16.04.07, 22:01
      Dla ciebie tani to ile? Ja byłam w Gatteo a Mare niedaleko Rimini z
      Primapolem.Wykupuliśmy pobyt na campingu i wyżywienie.(śniadanie i
      obiadokolacja ok 17. Ich namioty tzw. willowe 4 lóżka, stół turystyczny
      krzesla. Na campingu bardzo mało Polaków, dużo Włochów. Jechalismy swoim
      autem.Podobało nam się. Blisko do San Marino,Italii w minaturze, Mirabilandii -
      polecam. Bylismy tam 2 lata temu. Wejscie do Mirabilandii było dwudnoiwe. Tzn.
      Płaciło się raz za wejście a potem, korzystasz ze wszystkich atrakcji, dla
      dużych i małych.Pokazy, karuzele, zjezdżalnie itp, wieczorem pokazy laserów
      przy muzyce. Przy wyjściu dawali opaski na przegub i na drugi dzień placilo się
      tylko za parking. Dzieci były zachwycone oferowanymi tam atrakcjami. Jak macie
      jakieś pytania to na maila gazety, chętnie odpowiem
      • vk75 Re: okolice Rimini - camping 01.12.17, 21:33
        Witam, zastanawiam się nad wakacjami na tym campingu. Czy jedzenie jest "w miarę "? Czy baseny są bezpłatne? Co z kasą i dokumentami gdy nie ma nas w namiocie? Czy daleko jest bezpłatna plaża - bo ta najbliższa jest podobno platna? Czytałam że plaża i morze nie zachwycają. Czy to prawda? Dużo pytań, ale nasuwa mu się jeszcze więcej :) W końcu znalazłam kogoś kto tam był.... Będę wdzięczna odpowiedź.
    • Gość: agosta1983 Re: okolice Rimini - camping IP: 193.200.133.* 04.12.17, 15:10
      W tej okolicy jest sporo kempingów więc najlepiej sprawdzić sobie ofertę samemu na stronach, fajny i tani to zależy co dla kogo jest tani i fajne : )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka