Gość: jaga IP: 195.94.220.* 08.05.07, 23:12 Czy ktoś był??? Czy może ktoś jedzie??? Ja z rodziną jadę w czerwcu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: reee Re: Sant'Angelo camping nad Adriatykiem IP: *.231.udn.pl 03.06.07, 11:59 Też jestem ciekawa. Jadziemy z dzieckiem (dziewczynka 5 lat)z Jeleniej Góry od 15 06 2007. Skąd jesteście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: Sant'Angelo camping nad Adriatykiem IP: 195.94.220.* 04.06.07, 15:51 Hej. My wyjeżdżamy w piątek 8 czerwca, nocujemy w Graz i w sobotę dojeżdżamy do celu. Jedziemy we czwórkę ja , mąż i dwójka dzieciaczków 2 i 5 latek. Wyjeżdżamy z Zawiercia. Znalazłam dwie pary, które jadą w tym samym terminie co my, mam nadzieję przyłączyć się do nich, razem będzie łatwiej. Sam camping podobno bardzo fajny, ale niewiele tutaj znalazłam ludzi, którzy tam byli. Więcej piszą o Ca'Savio, ale tam nie było już wolnych miejsc jak rezerwowałam. życzę szczęśliwej drogi i wspaniałych wakacji, może się spotkamy na miejscu, jesteśmy do 23 czerwca. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Sant'Angelo camping nad Adriatykiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.07, 19:24 Witam, W San't Angelo byłem dwa lata temu. Kemping bardzo fajny, typowy dla tej części wybrzeża. Czysto, ładne baseny i plac zabaw dla dzieci. Dla dzieci bardzo fajne miejsce. Szczerze polecam. Z ciekawostek to podpowiem, że do Cavalino można dojść na skróty skręcając w prawo od wejścia i potem w stronę kościoła. Co do zakupów to warto je robić w marketach przy głównej drodze, np: ALI lub SMA (ten jest trochę dalej przy rondzie w Jesolo). Życzę miłych wakacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reee Re: Sant'Angelo camping nad Adriatykiem IP: *.231.udn.pl 06.06.07, 09:58 Dzięki za odpowiedź. Życzymy szczęśliwej podrózy i być może do zobaczenia na campie. Piszę " być może" bo to podobno duży camping. Renata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman Re: Sant'Angelo camping nad Adriatykiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.07, 09:36 Jedziemy z Wielunia 15.06 do 30.06. pozdrawiam roman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reee Re: Sant'Angelo camping nad Adriatykiem IP: *.231.udn.pl 11.06.07, 11:17 Czy macie małe dzieci ? Ja mam 5 letnią córkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman Re: Sant'Angelo camping nad Adriatykiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.07, 13:30 2 dziewczyny: 16 i 4,5 roku. Byliśmy na tym kapingu w ub. roku, jest bardzo fajny. mój adres ro62man@wp.pl Jeżeli masz jakieś pytania to napisz na podany adres. Wieczorkiem napisze wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś