Dodaj do ulubionych

Sant'Angelo camping nad Adriatykiem

IP: 195.94.220.* 08.05.07, 23:12
Czy ktoś był???
Czy może ktoś jedzie???
Ja z rodziną jadę w czerwcu...
Obserwuj wątek
    • Gość: reee Re: Sant'Angelo camping nad Adriatykiem IP: *.231.udn.pl 03.06.07, 11:59
      Też jestem ciekawa. Jadziemy z dzieckiem (dziewczynka 5 lat)z Jeleniej Góry od
      15 06 2007. Skąd jesteście?
      • Gość: jaga Re: Sant'Angelo camping nad Adriatykiem IP: 195.94.220.* 04.06.07, 15:51
        Hej. My wyjeżdżamy w piątek 8 czerwca, nocujemy w Graz i w sobotę dojeżdżamy do
        celu. Jedziemy we czwórkę ja , mąż i dwójka dzieciaczków 2 i 5 latek. Wyjeżdżamy
        z Zawiercia. Znalazłam dwie pary, które jadą w tym samym terminie co my, mam
        nadzieję przyłączyć się do nich, razem będzie łatwiej. Sam camping podobno
        bardzo fajny, ale niewiele tutaj znalazłam ludzi, którzy tam byli. Więcej piszą
        o Ca'Savio, ale tam nie było już wolnych miejsc jak rezerwowałam. życzę
        szczęśliwej drogi i wspaniałych wakacji, może się spotkamy na miejscu, jesteśmy
        do 23 czerwca.
        Pozdrawiam
        • Gość: Darek Re: Sant'Angelo camping nad Adriatykiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.07, 19:24
          Witam,
          W San't Angelo byłem dwa lata temu. Kemping bardzo fajny, typowy dla tej części wybrzeża. Czysto, ładne baseny i plac zabaw dla dzieci. Dla dzieci bardzo fajne miejsce. Szczerze polecam.
          Z ciekawostek to podpowiem, że do Cavalino można dojść na skróty skręcając w prawo od wejścia i potem w stronę kościoła. Co do zakupów to warto je robić w marketach przy głównej drodze, np: ALI lub SMA (ten jest trochę dalej przy rondzie w Jesolo).

Życzę miłych wakacji
        • Gość: reee Re: Sant'Angelo camping nad Adriatykiem IP: *.231.udn.pl 06.06.07, 09:58
          Dzięki za odpowiedź. Życzymy szczęśliwej podrózy i być może do zobaczenia na
          campie. Piszę " być może" bo to podobno duży camping.
          Renata
      • Gość: roman Re: Sant'Angelo camping nad Adriatykiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.07, 09:36
        Jedziemy z Wielunia 15.06 do 30.06.
        pozdrawiam
        roman
        • Gość: reee Re: Sant'Angelo camping nad Adriatykiem IP: *.231.udn.pl 11.06.07, 11:17
          Czy macie małe dzieci ? Ja mam 5 letnią córkę
          • Gość: roman Re: Sant'Angelo camping nad Adriatykiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.07, 13:30
            2 dziewczyny: 16 i 4,5 roku.
            Byliśmy na tym kapingu w ub. roku, jest bardzo fajny.
            mój adres ro62man@wp.pl
            Jeżeli masz jakieś pytania to napisz na podany adres. Wieczorkiem napisze
            wiecej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka