Gość: Kabe IP: 83.19.38.* 16.05.07, 17:45 Czy ktoś był w Hotelu Tahiti w Lido di Jesolo. Proszę o opinię. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Doroa Re: Hotel Tahiti IP: *.chello.pl 16.05.07, 22:01 Byłam tam dwa lata temu z Neckermana.Jeżeli możesz zmienić plany , to zrób to. Jeśli nie , dam Ci trochę wskazówek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kabe Re: Hotel Tahiti IP: *.poczta.katowice.pl 17.05.07, 11:05 Proszę o szczegóły. Chciałem tam jechać właśnie z Neckermana.Będę wdzięczny za Twoją opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doroa Re: Hotel Tahiti IP: *.chello.pl 17.05.07, 19:00 Jedyna zaleta tego hotelu - położenie przy samej plaży. No i cena , ale będąc tam wchodziliśmy do innych hoteli *** i ceny były porównywalne a standard o niebo lepszy. Wiem , że w Neckermanie ma on teraz ** ale to nadal za dużo. To jest po prostu nie remontowany wczesny Gierek. Jeśli się zdecydujesz musisz być tam rano aby załatwić sobie pokój na ostatnim piętrze. Nie wiem ile tam jest tych lepszych pokoi ale tylko te są do przyjęcia. Zaznaczam ,że nie jestem osobą bardzo wymagającą. Pokoje niżej położone to dramat : grzyb na ścianach, kłębowisko jakichś kabli na podłodze , łazienka jak miejski stary szalet. Klimatyzacja źle działająca - centralna. Na górze w tym pokoju była klimatyzacja indywidualna , co prawda nie działała dobrze ale chociaż mogłam włączyć kiedy chciałam.Jedzenie w 1-szym tygodniu to masakra. Póżniej po rozmaitych interwencjach już lepiej , ale nadal bardzo bardzo kiepskie.Nie wspomnę o kelnerze , który rzucał talerzami zamiast podawać , bo też miał już dosyć skarg. Neckerman też się nie popisał. Znajomi , którym na parkingu hotelowym wjechała śmieciarka w samochód byli z tym problemem zostawieni sami sobie. Nie interesowało to ani właściciela hotelu ani pilotki ani Neckermana w W-wie. Neckerman na moją skargę owszem odpisał ale mówiąc w skrócie nie powiedzieli nawet przepraszam .Mieli to w d... Także odradzam. Wspominamy ten wyjazd dobrze tylko dlatego , że była piękna pogoda a całą resztę traktowaliśmy na wesoło jako obóz przetrwania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kabe. Re: Hotel Tahiti IP: 83.19.38.* 17.05.07, 21:55 Dzękuję. Poszukam czegoś innego. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kabe Re: Hotel Tahiti IP: 83.19.38.* 17.05.07, 21:56 Dziękuję. Poszukam czegoś innego. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś